• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu düğün paketinden oluşan mobilyalarım.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
siyah mobilya kesinlikle almam bida yatak odam siyah temizliği çok zor bide yemek takımı yer kaplıyo bence tv ünitesi daha şık duruyo hem daha az yer kaplıyo yinede güle güle kullan canım

bunlar siyah degilki kahve rengi

güzel canim allah güle güle kullanmak nasip etsin

bende 2 ay önce aynı mobilyalardan aldım.gerçekten kalitesine göre çok uygun.halılarımızda çok benziyor(lacivert desenler hariç) :) evimize getirttik kurduk her şeyimizi.. koltuk takımı özellikle çok çok kullanışlı.tek problem koyu renkli mobilyalar... tozu çok gösteriyor:lepi: bile bile aldım.neyse hayırlı olsun sana da bana da sositososito

canım bende modalife dan aldım. Süper yatak odasından aldım. hani şu taşlı olandan. Köşe takımı aldım birde roza olması lazım isminin. Kahverengi desenli bir kumaş seçtim. Altın sarısı yuvarlar desenli yastıkları var 9 tane. Yemek odasınıda gizem yemek odası aldım. 990 tl yatak odası, 1400 tl köşe takımı, 990 tl de yemek odasını aldık. köşe takımın karşınada takım olsun dıye aynı kumaştan iki kişilik bir kanepe yaptırdım. oda 600 tl tuttu. birde yatak alındı 400 tl ye. birde mutlaka görmüşsündür mutfak masası takımı var beyaz deri sandalyeli ahşaptan onuda aldık 390 tl ye. yani bütün evi ordan yaptık :) inşallah bir sıkıntı çıkmaz. içine sinmesine çok sevindim. bende beğenmiştim altın takımı güle güle kullan.

canım bende modalife dan aldım. Süper yatak odasından aldım. hani şu taşlı olandan. Köşe takımı aldım birde roza olması lazım isminin. Kahverengi desenli bir kumaş seçtim. Altın sarısı yuvarlar desenli yastıkları var 9 tane. Yemek odasınıda gizem yemek odası aldım. 990 tl yatak odası, 1400 tl köşe takımı, 990 tl de yemek odasını aldık. köşe takımın karşınada takım olsun dıye aynı kumaştan iki kişilik bir kanepe yaptırdım. oda 600 tl tuttu. birde yatak alındı 400 tl ye. birde mutlaka görmüşsündür mutfak masası takımı var beyaz deri sandalyeli ahşaptan onuda aldık 390 tl ye. yani bütün evi ordan yaptık :) inşallah bir sıkıntı çıkmaz. içine sinmesine çok sevindim. bende beğenmiştim altın takımı güle güle kullan.

canım çok teşekkür ederim,umarım hayırlı günlerde kullanırız a.s.

Back
X