• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu düğün paketinden oluşan mobilyalarım.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Güle güle otur canım
çok beğendim bende allah ağzınızın tadını bozmasın

çok güzel gözüküyorlar.biz de ailemle geçen sene böle paketli olanlardan değilde başka serisinden aldık yemek odası salon takımı memnunuz.inşallah sizin de güzel çıkar.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

güle güle, güzel günlerde kullanın.

teşekkürler a.s.

ben de bütün evi siyah hayal ediyordum.
koltuklar füme olacaktı falan..
ama iş alışverişe gelince öyle olmadı.
bende ceviz ve beyaz aldım eşyalarımı
kısmet,sen güle güle kullan..
dekorasyonu beyaz yaparsan daha da şık olur siyahla

olsun canım hayırlısı olan oymuş demek ki,güzel günlerde kullanmanı dilerim,teşekkür ederim bu arada a.s.

Güle güle otur canım
çok beğendim bende allah ağzınızın tadını bozmasın

amin,teşekkür ederim cümlemizin bozmasın Allah.a.s.

çok güzel gözüküyorlar.biz de ailemle geçen sene böle paketli olanlardan değilde başka serisinden aldık yemek odası salon takımı memnunuz.inşallah sizin de güzel çıkar.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

aminn,inşaallah güzel çıkar bizimkilerde teşekkürler a.s.

harikaymış takımın bu kadar sade ve bu kadar güzel hem de çok uygun.güle güle kıuullanmak nasip etsin.

Güle güle kullan, çok şık. Sen de dekorasyonda modernliğini bozmayacak aksesuar ve halı kullan. Cafcaflı değil de minimalist bir dekorasyonla çok güzel durur.

Güle güle kullan, çok şık. Sen de dekorasyonda modernliğini bozmayacak aksesuar ve halı kullan. Cafcaflı değil de minimalist bir dekorasyonla çok güzel durur.

teşekkürler,a.s.halılarımı önceden almıştım saraydan ama renkleri uyumlu ,borçlarımızı hafifletelim mor-bej renklerinden oluşan halı alıcam ve örtüler alıcam mor renkli bakalım kısmet.

mobilyalarımla şimdilik kullancağım halı modelim, 2 adet aldım. resimde renk kötü çıkıyor ama yakından daha güzel.

B10708-KRM-150230_109.jpg

güzel günlerde, mutlulukla kullanın inşaAllah..
evine yerleştiğinde de fotoğrafını koy olur mu :) sonsuz mutluluklar...

siyah mobilya kesinlikle almam bida yatak odam siyah temizliği çok zor bide yemek takımı yer kaplıyo bence tv ünitesi daha şık duruyo hem daha az yer kaplıyo yinede güle güle kullan canım

Back
X