Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu düğün paketinden oluşan mobilyalarım.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aLon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
211
0
116
İstanbul
benimde internette beğenerek aldığımız mobilyamız düğün paketinden oluşuyor. Ben internetten mobilyalara bakarken gördüm ve beğendim akabinde nişanlıma söyledim oda Ankarada oturduğu için gidip bakmış ve beğenmiş gayette kullanışlı deyince aldık bizde.markası Modalife.opuyorumnanaktan

yatak odası,koltuk takımı ve yemek odası (altın düğün paketi)

koltuk takımımla kullanacağım halı,renkleri daha güzel burdakinden.halılar saraydan 2 adet.

Son düzenleme:
canımmmmmmmmmmmmmmm bize böle bişey çok gerekli hemen fiyatını yazabilirmisin
harikaaaaaa çok modern ve şık canım hoşuma gitti

cnm güle güle kullan çok güzel renkleriiiiiiiii ve modeliiiiiiiiiii:)

canım biz 2.600 tl ye aldık senetle. peşinde 2.100 tl sanırım.

yavrummm bana yardımcı olman gerek çok uygunmuş hehe...hangi site peki nasıl bakcam ben....bide senetle demişsin ya bebişim peşinat verdinizmi peki...öpüyorum

Çok şık ama siyah mobilya temizlik açısındna sıkıntılı oluyor biraz.
Sağlıkla kullanın inşallah..

yavrummm bana yardımcı olman gerek çok uygunmuş hehe...hangi site peki nasıl bakcam ben....bide senetle demişsin ya bebişim peşinat verdinizmi peki...öpüyorum

canım www.modalife.com. diye girersen görebilirisn. yada google arama sayfasına modalife yaz hemen çıkıyor zemuszemus birde canım peşinat verdik biz. 200 tl civarında birşeydi,nişanlım verdiği için hatırlamıyorum.

güle güle kullanın.. uygun bir paket olmuş.. Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.

canım çok şıkkkk çok begendim gzüel günlerde kulanman dilegiyleeeboshayallersmile

canım çok yararlı oldun tşk ederim...en güzelini seçmişsin içlerinden ben eşimede göstericem siteyi..çok uygun fiyata çok şık paketler var harika bayıldım valla...tşk ediyorum hayatım

Çok şık ama siyah mobilya temizlik açısındna sıkıntılı oluyor biraz.
Sağlıkla kullanın inşallah..

evet cnm ama özellikle siyah istedim yada ceviz rengi ,ama ceviz rengi olmadığı için siyah tercih ettim ileride tüm renkleri kullanabilirim diye :lepi:..çok teşekkür ederim..

güle güle kullanın.. uygun bir paket olmuş.. Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.

evet canım çok uyguna geldi. nasıl alırız diye düşünüyorduk Allah nasip etti opuyorumnanaktan

yardımcı olabildiysem ne mutlu sadrazam,inşaallah hayırlısını nasib olur sizede :)

Allah İçine Sindirsin canım..

Siyah çok toz toplar ama çok sık duruyor..

Allah İçine Sindirsin canım..

Siyah çok toz toplar ama çok sık duruyor..

içime gerçekten çok sindi yakından görmesem bile,nişanlıma güveniyorum beğenmeseydi almazdı kaydirigubbakcemile3 temizlik olarakta yapcak bişey yok gülü seven dikenine katlanır değil mi kaydirigubbakcemile3 teşekkürler..

evet cnm ama özellikle siyah istedim yada ceviz rengi ,ama ceviz rengi olmadığı için siyah tercih ettim ileride tüm renkleri kullanabilirim diye :lepi:..çok teşekkür ederim..

ben de bütün evi siyah hayal ediyordum.
koltuklar füme olacaktı falan..
ama iş alışverişe gelince öyle olmadı.
bende ceviz ve beyaz aldım eşyalarımı
kısmet,sen güle güle kullan..
dekorasyonu beyaz yaparsan daha da şık olur siyahla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…