Düğün öncesi yaşanan kötü durumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 yıl görüşmemişsiniz, az biraz pişman olsa hastane kapısından sizi döndürmezdi. Barışmak için vesile olmuş olurdu bu kaza ama hiçbir pişmanlık yok, pişmanlık olmadığı gibi sizinle hiçbir şekilde görüşmek istemiyor. Bunun için iptal falan etmez, eğlenmeme bakardım. Laf eden akrabalara da aynen böyle anlatırdım.

Ölürüm de gitmem demiş
Sizin düşünmenizr gerek bile yok
Bi göbek de kk için atın

Yapın gitsin. Düşünülecek bir kardeş değilmiş ki. Canınızı sıktığınıza değmez. Zaten görüşmüyorsunuz, düğünü yapmayın diyenler hangi kafayla diyor acaba bunu.

10 yıldır görüşmediğim ve beni hastaneye bile aldırmayan kardeşim için (üstelik hayati tehlikelik bir durum da yok) asla planlarımı değiştirip hem kendimi hem müstakbel eşimi zor durumda bırakmam. Düğünü de küçültmem hatta. Nasıl planladıysam öyle yaparım. Bence gayet vur patlasın çal oynasın.

Konuyu düzenleyip sonra yazdığınız detayları da ekleyin bence. Kardeşiniz değilmiş zaten. Plan değiştirmeye değmez.

ben yapardim,

aslinda gorustugum kardesim olsa da yapardim, neticede durumu iyiymis, riskli degilmis ki.

kardesimden de ben dugune gidemeyecek olsam aman dugunu ertelesin diye bir istegim olmaz, aksine yapsin isterim. Neticede guzel bir sey bu.

Gorusuyor olsaydiniz mesela, oncesinde/sonrasinda hastanede esinizle beraber ziyaret ederdiniz.

Ben olsam yapardım düğünü ve bu şekilde düğün arefesinde çok fazla başkalarını düsünmezdim. Biraz kendinize odaklanın mutluluğunuzu bakın.

Düğünü yaparım.hayirli olsun insallah

Ya adam seni hastaneden kovmuş. O olsa idi sen olmuş olsan yapardı. Duygusal davranıyorsun düğününü yap tabiki hayatta kimse için çok üzülme ye degmez

Evet ben de düğününüzü kesinlikle ertelememeniz görüşündeyim. Sizin zor günlerinizde yanınızda olmayan, eşi yüzünden ailesine sırt çeviren kardeş..siz halâ neyi düşünmektesiniz. Yolunuz açık olsun. Mutluluklar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…