Düğün öncesi yaşanan kötü durumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu süre zarfında hastaneye gittik yanına eşi tarafından kabul edilmedik babam ve kardeşlerim kapı dışarı edildik sizi istemiyor diye.
Siz babanızla beraber büyüklük etmiş, zor zamanlarında yanlarında olmuşsunuz/olmak için çaba göstermişsiniz, ama karşı taraf bunun değerini bilmemiş.
Düşünme bile, düğününü yap geç. Allah mutlu etsin.

Bu olay benim başıma gelse yapmam ertelerim düğünü ama sizin durumuz farkli 10 yıldır gorusmuyorsunuz ve kaza olmasaydi da düğüne gelmeyecekmis ertelemenin bir anlamı yok o zaman. Üstelik yinede ziyarete gitmissiniz hastahaneye ve sizi görmek istememisler içeri almamışlar.

Daha sonra içinde vicdan muhasebesi olur can durumu bu karşı taraf anlayışı olur bence erteleyin

Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Sen bunları yazsaydn baştan kimse sana yap asla demezdi canım ki aklın yolu birdir. Rabbim huzurlu mutlu etsin evllgnde. Ben böyle durumlarda aslında kadından çok abiye kızıyorum. Ne demek ailemi silcgm zaten annemiz yok kardeşler birbmrize daha bağlı olmlyz derdim ama işte erkekler farklı davranıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…