- Konu Sahibi melda_rose
gerçekten çok beğendim. Hatta bana bir fikir vermiş oldun yaa aslında düğünümde böyle bir video hazırlayabilirim.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok hoş olmuşsunuz ve video da bir o kadar güzel olmuş. Allah mesut bahtiyar etsin.
Sanırım düğünün Mersinde olmuş, görünce Mersini çok özlediğimi fark ettim...
melda rose tek kelimeyle bayıldımm muhteşem bişey olmuş..inannılmaz eğlenceli ve her snaiyesi dolu geçmiş...çekimler slayt geçişler harikaa bu fikri bulanıda yapanıda tebrik ediyorum..çok çok tatlı sempatik bi gelin olmuşsunnnnhihoyyytbu arada bu fikrini çaldım haberin olsun bende kısmet olursa kendi düğünümde yapmak istiyorumkaydirigubbakcemile2 bir ömür boyu mutluluklar diliyorumm sana....o gzl yüzün o günkü hep gülsün inş:sm_cool::teytey::dance::lepi:kaydirigubbakcemile2 bütün mutlu ifadeler sanaaaaaaa:hooray:
canım paylaştığın için teşekkür ederiz,gerçektende çok güzel olmuşsun.Allah bir yastıkta kocatsıngelinliğin de farklı ve güzel olmuş.makyajını koyu tonlarda yapmışsın kahverengi sanırım çok hoş olmuş
çok duygulandım çok güzel olmuş.
bende istiyorum.
ayrıca sende çok güzelmişsin. eşin yabancı mı yabancılara çok benziyo
melda roscuğum şu an iş yerimde olan dialoğu yazıyorum sana
ben: arkadaşlar bi gelin ya bakın ne izleticem size...izliyoruz kimsede ses yok
stajerimiz : sevgilisine tel eder..aşkımm bi video izledim ay harika :asigim:bişi bizde yapalımm ne olurrrrrrr...sevgilisinin cvbı:ee iyi yapalımda ne videosumirmirmirmir..akşam göstercem süper düğün..çocukdan cvp: hay allhm ya
muhasebeci ablamız:ahh ahh bizim zamanımızda yoktuki böyle şeyler iki kötü nikah resmim var o kadar:çok üzgünüm:
ofis erkeklerii..: ya kızlar ne saçma şeylere özeniyosunuz...erkek işde bunlarklava: