• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Öncesi Güneş Yanığı

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Kızlar merak ediyorum, yazın evlenecekler denize havuza fln gittinizmi ? Çünkü yani gidilirse, vucutta renk değişikliği oluyor, bi yeriniz fazla bi yeriniz az yanıyor :D Gitmediysenizde, kollar mesela işe gidip gelirken bile biraz renk değişimine uğruyor. Buna nasıl çare buldunuz naptınız ?
Benim düğünüm ağustosta, denize girmeyi düşünmüyorum, ama 10-15 dk solaryuma gireyim diyorum. Ne dersiniz ?
:18: :18:

Canım benim düğünüm kasımda bende de o zamana kadar her yerimde renk değişimi olacak denizede girecem ama vücudumun özellikle kollar omuz bölgesini eşit derecede yanmasına çalışcam yoksa amele yanığı ile gelinlik hiçte güzel durmaz :19:. Solaryuma ne gerek var canım güneş varken yani gereksiz yere vücuduna zarar vereceksin solaryum tehlikeli gibi geliyor bana..

benmde ağustosta düğünüm ve aynı konuyu kafama takmaya başladım..beyaz tenliyim,işe giderken yüzüm, kollarım hafif koyulaştı bile.beyaz olmayı tercih ederim ama yamalı olmaktansa solaryumamı girsem diyorum.eskişehirde solaryum merkezi öneren olursa sevinirim:)

benmde ağustosta düğünüm ve aynı konuyu kafama takmaya başladım..beyaz tenliyim,işe giderken yüzüm, kollarım hafif koyulaştı bile.beyaz olmayı tercih ederim ama yamalı olmaktansa solaryumamı girsem diyorum.eskişehirde solaryum merkezi öneren olursa sevinirim:)

en kötüsü vucut fondötenleri var onları kullanırsınız hani ayalar için sıkılan veya mediller varya onlar kullanılabilir ama tabikide bir kaç hafta önceden denemek lazım ve bir kişinin yardımı ile denemek lazım sırta falan sürerken eşit dağılsın diye...:34: benimde eylülde düğünüm ben denize de gideğim hatta çok az bronzlaşmak bile ggelinlikte çok güzel duruyor...

10 15 dk girerek vücudunun her yerini eşit şekilde bronzlaştırabilirsin bende sözüm de yapıcam :) hem böylelikle rengin kırılmış olur.

en kötüsü vucut fondötenleri var onları kullanırsınız hani ayalar için sıkılan veya mediller varya onlar kullanılabilir ama tabikide bir kaç hafta önceden denemek lazım ve bir kişinin yardımı ile denemek lazım sırta falan sürerken eşit dağılsın diye...:34: benimde eylülde düğünüm ben denize de gideğim hatta çok az bronzlaşmak bile ggelinlikte çok güzel duruyor...

onu pek tavsiye etmiyorum vücudunuzun yapış yapış yapıyor ve de gelinliğine de bulaşabilir o gün oynayacaksın öpecek sarılacaklar vs o yüzden föndöten gibi aynı o da pek tavsiye etmem cnm

Kızlar merak ediyorum, yazın evlenecekler denize havuza fln gittinizmi ? Çünkü yani gidilirse, vucutta renk değişikliği oluyor, bi yeriniz fazla bi yeriniz az yanıyor :D Gitmediysenizde, kollar mesela işe gidip gelirken bile biraz renk değişimine uğruyor. Buna nasıl çare buldunuz naptınız ?
Benim düğünüm ağustosta, denize girmeyi düşünmüyorum, ama 10-15 dk solaryuma gireyim diyorum. Ne dersiniz ?
:18: :18:
canım ben solaryuma gidiyorum özel kremleri var onlardan alıp sürüyorsun sonra giriyorsun hem daha çabuk bronzlaşmanı sağlıyor hemde çok zarar vermiyor eğer hiç girmediysen zaten 10 15 dk dan başlatmazlar 5 dk dan başlıyorsun bir kere de yeterli olmaz zaten 5 10 dk alışma süreci 10 ar dk dan 2 ya da 3 kez girdiğinde yeterli derece de bronzlaşacaksın. benim kasımda düğünüm ama nişanımda da girmiştim yine giricem hatta temmuzda nikahım var nikahtan öncede giricem =)

bu tarz şeyler hoş değil bence terliyosun fondöten akıyor mendilleri de doğru sürmediğin zaman alacalı oluyor komik duruyor. dediğin gibi gelinlikte bronz çok güzel duruyorr

peki straplez mayo ile güneşlensek ozaman da mı olmaz?
bu sefer görünmeyen yerlerle fark olcak dimi, o da kötü :)

peki straplez mayo ile güneşlensek ozaman da mı olmaz?
bu sefer görünmeyen yerlerle fark olcak dimi, o da kötü :)

madem renk farklılığı olmasın istiyorsunuz 50-100 faktör kremlerker güneşlenin öle bronz bir teniniz olmaz ayrıca düğün olana kadar bronzlaşmassak ne olucak ki sanki ?:34:

Back