- Konu Sahibi tiyatral_34
Sen kınaya onlara kitlediysen gıcık olmuştur sokakta eğlence yapmayın şehirde yaşıyoruz yıl olmuş 2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya çok ilginçmiş erkek kınası he o nasıl oluyor ki? sen neden gitmedin peki ? Gitmemene arıza çıkardılar mı ?
Dogru, kaynana/görümce boyle her seye karisip afra tafralara girerken, nişanlı kisisinin ne yaptigini, nasil davrandığını gorme surecidir.. Burda da cok net, kadinin bu cesareti kimden aldigi ortada..Yanliz nişanlılık kayinvalideyi tanıma süreci değildir :))
Evet cnmDurup duruken mi astı suratını
YokKına gecesi yapmadın mı
Merhaba arkadaşlar . Uzun uzadıya anlatırsam hem siz sıkılırsınız hem de ben bu gergin ve sinirliliğin üstüne bu kadar çok şeyi tek seferde anlatabilecek ruh haline sahip değilim şu an . Arkadaşlar kısmetse 20 mayısta düğünüm olacak . Kayınvalidem ile başta aram çok iyiydi daha sonrasında düğünümüzün olacağı yeri beğenmemesi ile olaylar patlak verdi ve şuan kedi köpek gibiyiz. Kına gecem bizim kapının önü müsait olmadığı için onların ki daha uygun olduğu ve masraf yapılması istenmediği için onların evinin önünde yapılacaktı. Düşünün o kadar olana rağmen annem ve biz onların evinin önüne gidip kına gecesini yapacaktık . Çünkü kadın başka yere gelmem diyordu. Yalnız hava tahminlerine baktığımda o gün yağmurlu güzüküyor. Dolayısı ile kapalı mekan olması ve işimi riske atmamak için kına gecesi yerini değiştireceğimi belirttim. Dünyalar koptu . Kadın kına gecesine gelmeyeceğini söylüyor. Biriniz akıl verin ben şimdi ne yapacağım .? Düğün öncesi buna bu ve buna benzer şeyler yaşayanlarınız var mı ?Gerçekten bu nasıl bir durumdur klım almıyor bıktım artık ağlamaktan....
Kınana niye çağırmadın ? Peki bişi demedi mi çağırmamış olmana ?Bu tehdit hep devam eder, sizin istediğiniz onun istemediği şeylerde gelmem, konuşmam vs kendi dediğini yaptırmak için sürekli tehdit edecek, her seferinde uğraşmak istemiyorsan, görmezden gel, yüz verme. Kv çok önemli ayrıntı değil, ben kınama çağırmadım bile. Kınayı Eğlenmek için yapıyorsun, altını avucuna kaynana koymayı versin, önemseme.
Aynen canım ben de senin dediğin gibi düşündüm ve kınamı evde yapıcam kısmetse ... Geldiğinde huzurum kacacağına gelmesin daha iyi ... Kendi bilir...Amannn gelmesin daha iyi.Gelicek surat asacak, hızını alamayıp olay çıkartıcak.Bu durumda gelmemesi daha hayır.Hiç takma.Takarsan mutlu olur ve gelecek günlerinide zehir eder senin üzüldüğünü gördukçe. Takmadığını görürsede hiçbişey yapamaz. Zaten gelmediği için insanlar onu ayıplar.Kıskandığını anlarlar.
Çok enteresan gerçektenEvet cnm
Şimdi nasıl peki aranız kaç yıllık evlisiniz ?Herşeyine katlanırım ama kına olmadan olmaz gibi bi laf etti kv,bende katlanmayın o zaman dedim, onun niyeti bizim evde 100 kişi toplanıp anneme de hizmet ettirmekti ha birde ben evden abiye ayarlayacaktım, bende o şekilde bişey istemediğimi söyledim bunun üzerine o lafı etti, tepem attı, o laftan sonra asla kına yapmam dedim arıza çıktıysa bile kendi hanelerinde kaldı bana bişey yansımadı, gitmediğim için bilmiyorum erkek kınası nasıl olur
Laf arasında çağırsaydın altınını takardım dedi, yine takabilirsin dedim :) Gençler arasında eğlence yaptık, bekarlığa veda gibi oldu, yer tutup büyük bir kına gecesi yapmadım.Kınana niye çağırmadın ? Peki bişi demedi mi çağırmamış olmana ?