Düğün öncesi bunları yaşayan var mı bir akıl veri lütfen!!!

Hadi ya çok ilginçmiş erkek kınası he o nasıl oluyor ki? sen neden gitmedin peki ? Gitmemene arıza çıkardılar mı ?

Herşeyine katlanırım ama kına olmadan olmaz gibi bi laf etti kv,bende katlanmayın o zaman dedim, onun niyeti bizim evde 100 kişi toplanıp anneme de hizmet ettirmekti ha birde ben evden abiye ayarlayacaktım, bende o şekilde bişey istemediğimi söyledim bunun üzerine o lafı etti, tepem attı, o laftan sonra asla kına yapmam dedim arıza çıktıysa bile kendi hanelerinde kaldı bana bişey yansımadı, gitmediğim için bilmiyorum erkek kınası nasıl olur

En bastan kabul etmeyecektiniz.

Kina sizin kinaniz istediginiz yerde yaparsiniz ona neymis.

Tutun bir yer yapin kinanizi. Gelen gelsin gelmeyen keyfi bilir.

Merhaba arkadaşlar . Uzun uzadıya anlatırsam hem siz sıkılırsınız hem de ben bu gergin ve sinirliliğin üstüne bu kadar çok şeyi tek seferde anlatabilecek ruh haline sahip değilim şu an . Arkadaşlar kısmetse 20 mayısta düğünüm olacak . Kayınvalidem ile başta aram çok iyiydi daha sonrasında düğünümüzün olacağı yeri beğenmemesi ile olaylar patlak verdi ve şuan kedi köpek gibiyiz. Kına gecem bizim kapının önü müsait olmadığı için onların ki daha uygun olduğu ve masraf yapılması istenmediği için onların evinin önünde yapılacaktı. Düşünün o kadar olana rağmen annem ve biz onların evinin önüne gidip kına gecesini yapacaktık . Çünkü kadın başka yere gelmem diyordu. Yalnız hava tahminlerine baktığımda o gün yağmurlu güzüküyor. Dolayısı ile kapalı mekan olması ve işimi riske atmamak için kına gecesi yerini değiştireceğimi belirttim. Dünyalar koptu . Kadın kına gecesine gelmeyeceğini söylüyor. Biriniz akıl verin ben şimdi ne yapacağım .? Düğün öncesi buna bu ve buna benzer şeyler yaşayanlarınız var mı ?Gerçekten bu nasıl bir durumdur klım almıyor bıktım artık ağlamaktan....

Merhaba oncelikle sizin adınıza çok üzüldüm daha şimdiden boyle olmaniz uzucu. Benimde 28 nisanda oldu dugunum. Kv ile bende hazirliklarda ufak tefek seyler yasadim ama nisanlim hep tampon gorevi gördü aramizda. En son dugun gunu patladim ama gerçekten de kv mden Allah razi olsun sesini cikartmadi bile kizim kizim diye diye sevdi beni o gun gozumun icine bakti. Simdide aramiz cok sukur cok iyi. Ama bu esimden kaynaklandi eşinizin arayi bulmasi lazim

Ne alaka simdiden kayinvalidenin sozunu bellemeye baslamassiniz. Kadin gelmem dedigi icin onun istedigi yerde yapmalar filan. Bir arkadasin dedigi gibi kinayi kiz evi yapar, kayinvalidenin kinayi da ben yaptim demeyecegi ne malum.Tepenize cikariyorsunuz sonra

Bu tehdit hep devam eder, sizin istediğiniz onun istemediği şeylerde gelmem, konuşmam vs kendi dediğini yaptırmak için sürekli tehdit edecek, her seferinde uğraşmak istemiyorsan, görmezden gel, yüz verme. Kv çok önemli ayrıntı değil, ben kınama çağırmadım bile. Kınayı Eğlenmek için yapıyorsun, altını avucuna kaynana koymayı versin, önemseme.

Görünen köye kılavuz istenmez bu kv daha maalesef seni çok üzecege benziyor takmamayı öğrenirsen mutlu olabilirsin ama çok zor bir imtihandır kötü yürekli insanlar ile yaşamak

Siz bilirsiniz derdim kapatirdim konuyu ister gelsin ister gelmesin bu ne anlayişsizlik bu ne terbiyesizlik sanki gelin degil kole bu kizlar. Hic alttan almayin derim yoksa daha sonraki zamanlarda bunlara benzer daha çok şeyler yaşarsınız. Nişanlînız ne diyor bu duruma böyle durumlarda onun müdahale edip araya girmesi lazım. Sizin çok muhatap olmamanız gerekiyor ya da aileniz gereken cevabi versin.

Amannn gelmesin daha iyi.Gelicek surat asacak, hızını alamayıp olay çıkartıcak.Bu durumda gelmemesi daha hayır.Hiç takma.Takarsan mutlu olur ve gelecek günlerinide zehir eder senin üzüldüğünü gördukçe. Takmadığını görürsede hiçbişey yapamaz. Zaten gelmediği için insanlar onu ayıplar.Kıskandığını anlarlar.

Bu tehdit hep devam eder, sizin istediğiniz onun istemediği şeylerde gelmem, konuşmam vs kendi dediğini yaptırmak için sürekli tehdit edecek, her seferinde uğraşmak istemiyorsan, görmezden gel, yüz verme. Kv çok önemli ayrıntı değil, ben kınama çağırmadım bile. Kınayı Eğlenmek için yapıyorsun, altını avucuna kaynana koymayı versin, önemseme.
Kınana niye çağırmadın ? Peki bişi demedi mi çağırmamış olmana ?

Amannn gelmesin daha iyi.Gelicek surat asacak, hızını alamayıp olay çıkartıcak.Bu durumda gelmemesi daha hayır.Hiç takma.Takarsan mutlu olur ve gelecek günlerinide zehir eder senin üzüldüğünü gördukçe. Takmadığını görürsede hiçbişey yapamaz. Zaten gelmediği için insanlar onu ayıplar.Kıskandığını anlarlar.
Aynen canım ben de senin dediğin gibi düşündüm ve kınamı evde yapıcam kısmetse ... Geldiğinde huzurum kacacağına gelmesin daha iyi ... Kendi bilir...

Herşeyine katlanırım ama kına olmadan olmaz gibi bi laf etti kv,bende katlanmayın o zaman dedim, onun niyeti bizim evde 100 kişi toplanıp anneme de hizmet ettirmekti ha birde ben evden abiye ayarlayacaktım, bende o şekilde bişey istemediğimi söyledim bunun üzerine o lafı etti, tepem attı, o laftan sonra asla kına yapmam dedim arıza çıktıysa bile kendi hanelerinde kaldı bana bişey yansımadı, gitmediğim için bilmiyorum erkek kınası nasıl olur
Şimdi nasıl peki aranız kaç yıllık evlisiniz ?

Bunlar ileride hep mi hep sorun olacak eşinizle aranızda.

Anneme gidelim, annem gelsin, unut gitsin olanları, annem haklı, annemi silemem , sen bilirsin sen gelmezsen ben hep giderim.v.s

Olanları ya unuyacaksiniz ya da kavga etmeye alisacaksiniz. Buradan okuduklarimla hiç aksini görmedim.

X