Düğün öncesi bunları yaşayan var mı bir akıl veri lütfen!!!

Kınayı kız tarafı yapar nasıl ve nerde istiyorsan yap şu saatten sonra kayınvaliden değişecek değil gelmezsede kendi bilir gelmesin. Düğününe kadar geçecek zamanıda böyle şeyler için üzülerek tartışarak geçirme senin günün bu günler bir daha gelmiyor. Bu arada nişanlın ne yapıyor o dahil olsa annesini sakinleştirse durumu açıklasa falan.

Adetlerini nasıl bilmem, bizde kınayı kız tarafı yapar istediği yerde istediği tarihte, erkek evinizde davet eder, erkek evi ister gelir ister gelmez. Dilerlerse erkeğe de kına yakılır, kısaca kına kızındır. Sizde tutun ufak bir salon kafe gibi bir yer damat gelsin, kv istemiyorsa gelmesin yalvaracak haliniz yok ya. Hem tartışma olmasa bile onların kapısında yapmak bana göre uygun değil

Nişanlımla benim aramda bişi yokkibiz çok iyi anlaşıyor ve birbirimizi çok seviyoruz annesi yüzünden mi bitsin yani ?
Nişanlımın her konuşması hüsran gelmem dediğini söylüyor ne yapayım diyor
hemen telefonu eline al kv adayını ara ve
"Eski resimlere baktım
Daldım bir
Cigara yaktım
Resmine bir
Mermi çaktım
Gelmezsen gelme"
şarkısını dinlet. Yani gelmemesi onun ayıbı, kendini neden bu kadar naza çekmiş ki. Ayrıca gelmemesiyle sizi değil oğlunu cezalandırmış olacak. Bunu düşünemiyorsa yapacak birşey yok.

Be nde öyle düşünüyorum canımve evde yapıyorum kınamı kısmetse kendi bilir ben oyanama bakarım

Ya yok kadın gavu gibi kimse ikna edemez onu pislik gerçekten sinirim bozuluyor iyice suyuna gidip istediğimi yapıyorum şu an . Başta madem annen öyle istiyor öyle olsun dedim hava tahminini görünce ben işimi şansa bırakamıcam evde yapıcaz dedim . Ama ennem gelmez dedi bende bizdekendi aramızda yapıcaz dedim sen kınayı getirirsin dedim

Hadi ya çok ilginçmiş erkek kınası he o nasıl oluyor ki? sen neden gitmedin peki ? Gitmemene arıza çıkardılar mı ?

Bence kaynanan seni yanlış anlıyor aranız baştada iyiymiş birisi dolduraşada getiriyor olabilir..

Karşına al anne böyle böyle ben sizi seviyorum ne siz nede ben üzülmeyeyim diyin konuşun
Çok yakın bir dostu var o dolduruşa getiriyor biraz haklısınız ama gelmemeli kaç aşında kadın artık karakteri oturmuş olmalı

Başta kırgınlık olmasın hadi daha da kinlenmesin dedim iyi orda yapalım dedimfakat hava kötü olacak ve ben sırf onun yüzünden kendimi riske atamam evde yapıcaz dedim . Biz kendi aramızda yapıcaz dedim sende kınayı geriri biraz duru gidersin dedim nişanlıma kendi bilir valla

Yanliz nişanlılık kayinvalideyi tanıma süreci değildir :))

Evet haklısınız o konuda ama ben sinsi düşünemedim onların geleni daha çok diye orada olsun madem dedim ki zaten piyanistini tahtinin parasını ben vericem onlar değil . Bir de yağmur yağarsa aşağıda dükkan var orasını ayarlarız dedi şimdi de dükkan kiraya verilmiş diyor saçma sağan işler anlayacağın . Önce suyuna gideyim dedim ama yok Allah da razı görmedi hava tahminleri hep ağış gözüküyor bende evde yapıcam dedim

Sonra nasıl barıştınız peki ?

Sonra nasıl barıştınız peki ?

Allah Allah Nasıl böye değişebiliyorlar ya pes valla

Nişanlımla benim aramda bişi yokkibiz çok iyi anlaşıyor ve birbirimizi çok seviyoruz annesi yüzünden mi bitsin yani ?
Nişanlımın her konuşması hüsran gelmem dediğini söylüyor ne yapayım diyor
İşiniz zor.. fena bi kaynana ve ana kuzusu oğlu. Yol yakınken ayrılın. Düğün sonrasını hayal etmek hiç zor değil.. şimdi ayrılmazsanız ilerde çok daha büyük yaralar alarak ayrılabilirsiniz.. hayırlısı olsun hakkınızda..

Allah Allah Nasıl böye değişebiliyorlar ya pes valla

Gayet güzel degisiyolar ,degistiklerini çok belli ediyorlar , geneli böyle bunların ,en sevdikleri şey hizmet , durmadan ilgi alaka ,oğlunu fitleme ,temizlik hastası oluyorlar sonra falan filan baştan el pençe ezik aşırı saygılı ,tamam annecim modunda olursan öyle.gidiyor valla canına okur sonra cadıloz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…