• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün/Nişan fotoğrafçısı..

_smasher_

MusMutlu
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
1.149
121
123
İzmir
Merhaba arkadaşlar, daha birkaç başlık altında yazmıştım fotoğrafçı arayışı ile ilgili ama dayanamadım başlık açmak istedim. Çünkü yeni evlenmiş biri olarak düğün hazırlıklarının ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ve tabii ki gelinler olarak herşeyi kusursuz istediğimizide..
Düğünden öte bence en önemli şey fotoğraflardı benim için çünkü düğün bitip gidiyor ama fotoğraf bir ömür kalıyor değil mi ?
Bu sebepten ki yardımcı olmak adına başlık açmak istedim..

Benim düğün fotoğraflarımı kardeşimin arkadaşı çekti zaten Erman Taşkın ........... ile de böyle tanışmış olduk.. İlk etapta tedirgindim hani ucuz etin yahnisi muhabbeti vardır ya, kötü olursa falan diye düşündüm ama süper oldu. Sonrasında kuzenimin düğününü çekti ve yine sonuç mükemmeldi. Ama asıl güzel olan uçuk fiyatlar ödemeden güzel fotoğraflarımızın olmasıydı.

Çekimlerini beğendiğim birkaç fotoğrafçı daha vardı ancak fiyatlarından dolayı çalışamadım.. Ama tabii herkesin bütçesi farklı o yüzden onlarıda sizinle paylaşmak isterim ki herkes bütçesine göre istediği fotoğrafçı ile çalışabilsin ve fikir olsun...

Oktay Bingöl ...........
Serhan Serter ...........
Esra Pozan ...........
Özge DS ...........
Hande Karakaya ...........

Birilerine fikir olabilirsem ne mutlu bana :)
Herkese mutluluklar kızlar :)

Back