• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun mu, nikah mi?

markovian_engineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
180
1
96
39
İstanbul
Herkese merhabalar,

Ben tam olarak nikah ve dugunun arasindaki farki bilmiyorum sanirim. Bazi yakinlarim, nikah yap, stresten kurtul bitsin diyo... bazilari da, hayatinda bi kere evleniyosun dugun olmadan olmaz diyo... Ne yapicagimi bilmiyorum! Hem sinirliyim, hem dertliyim, hem kararsizim!!! Erkek arkadasim da, nikah yapalim, basimiz agrimasin, bitsin hemen diyo... :umursamaz: anlamadim ben bu isi... Lutfen deneyimli ablalarim, kardeslerim olarak yorumda bulunup, fikir verin bana...

:gitme:

Bence dugun yap.. Sonradan pisman olmani istemem, icinde kalabilir belki ilerde bi dugune gittiginde ahh keske bizde yapsaydik diyebilirsin.. Sonucta bi kere oluyor canim (insallah tabiki bikere olsun) hayatinda ve en onemli gunlerinden biri.. Tabiki maddi problemler varsa bence cok hos bi nikah kiyilip (herkez cagirilir) sonrasindada en yakin arkadaslarin ailenle guzel bi restorantta muzikli eglence yapabilirsin.. tabiki sana kalmis bisey.. hayirli olsun ama simdiden :)

canm içinden hangisini yapmak geliyosa onu yapın sonrdan içinde kalmasın ben nikah töreni yapmak istiyrm ama sonrasında pasta filan kesicem ufak kokteyl tarzı olacak düğün salonlarını ve düğünleri oldum olası sevmiyrm çok basit geliyo bana iyice düşün içinden geleni yap derirm opuyorumnanaktan

dugun lazım icte kalmaması lazım..:) bizim sülalyede böyle yaraşır:D aile büyükse dügün diyorum.. nikahtan sonra direkt ev var,onu da düşünmek lazım:D

:)

dugun salonundan ziyade, ben aslinda boyle iyi bi otelde yapmayi dusunuyorum... ama hala kararsizim, nikah ve dugun arasinda... dugun fiyatlarina baktim otellerde... kisibasi 70-80 tl arasi degisiyor... gercekten cok masraf.. eyvahedigeldismile

aklima coksey geliyo cok... bilmiyorumkismile

düğün işleri zor canım ya.. fazla külfete de girmemek lazım.. araştır sen yinede. yazın olursa acık alanda da yapabilirsin.. yine dugun en iyisi diyorum ..

bende çok düşündüm canım ama sanıyorum ki açık havada bir kır nikahı düşünücez sonunda bence hem çok şirin hem de mantıklı

yıllardır hep nıkah dıyordum düğüne kesınlıkle karsıydım
sımdı ıse kararımı degıstırdım cunku bır kere oluyor sonradan pısman olmaktansa..

:)

dugun salonundan ziyade, ben aslinda boyle iyi bi otelde yapmayi dusunuyorum... ama hala kararsizim, nikah ve dugun arasinda... dugun fiyatlarina baktim otellerde... kisibasi 70-80 tl arasi degisiyor... gercekten cok masraf.. eyvahedigeldismile

aklima coksey geliyo cok... bilmiyorumkismile

canım ben otelde kişi bası 70-80 verip düğün yapacagıma daha uygun fıyatla bır kır dugunu yaparo parayla da son derece lüks hatta de lüxe bi tatıl koyune gıder oyle yaparım. hatta oyle yapıyorum tum hersey hazır. düğün saolunum da balayı da hihoyyyt

m_ucizem kokteylini nerde yapıcaksın buldun mu biyer bende aynı şekilde nikahdan sonra kokteyl istiyorum ama kokteyl de cok kişi çağırılacağı için yemekli düğünle aynı fiyata geliyo nerdeyse seninn bulduğun yer nasıl fiyatlar fln

Back