- 26 Haziran 2013
- 414
- 128
-
- Konu Sahibi kozmopolit
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım teşekkür ederim şimdi dinliyorum :)eşim bana grup gündoğarken gördüğüme sevindim ile evlenme teklif etmişti.gülü susuz seni aşksız bırakmamda ilk dans şarkımızdı ama genelde düğünlerde kayahandan seninle herşeye varım ben şarkısı ile giriş yapanı çok gördüm.
Teşekkür ederim :)ziynet sali rüya kayahan seninle herşeye varım ben hakan aysev zuhal olcay pervane
Evet bu çok iyi teşekkür ederim :)Sezek aksu olmaz olsun du bizimki. Sözlerş çok güzel dinleyin bence
Kış masalı
Kalbimin tek sahibine
Şeker
Bunlar olmasında ne olursa olsun
Gelinyolu diye bir blog var orada çok romantik öneriler var. Şuan şarkıların adını hatırlayamıyorum ama.Merhaba arkadaşlar, 28 Martta düğünüm var. Ev eşyalarıydı koşuşturmaydı derken düğünle ilgili hiçbir şey yapamadık
Düğün salonunun girişi merdivenli iki taraftan da inilebiliyor biz de bu videodaki gibi birbirimize şarkılarla cevap vererek inelim istiyorum ama bu şarkılarla değil bana yardımcı olur musunuz düğün için uygun güzel şarkılar insan düşününce hiç aklına gelmiyor
Bizim bulduklarımız;
-Kenan Doğulu - Tencere Kapak
- Sertab Erener - Söz
-Kenan Doğulu - Kandırdım
-Yusuf Güney - Melekler Seni Bana Yazmış
Lütfen yardım..
Hemmen bakıyorum :)Gelinyolu diye bir blog var orada çok romantik öneriler var. Şuan şarkıların adını hatırlayamıyorum ama.
Evet ya korkunçlarKış masalı
Kalbimin tek sahibine
Şeker
Bunlar olmasında ne olursa olsun
Evet ya korkunçlar
evet güzel olabilir, buna bir de cevap bulmak gerek :)gökhan özen benim için napardın hoşş oluyo benim bu olcak
Ayy aklıma geldi ama bilmem beğenir misiniz yonca lodi emanet bana çok hoş gelmiştir hep.