- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
- Konu Sahibi kozmopolit
Emanet bizim şarkımızdı zamanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi dinleyince hatırladım bir ara ne modaydı bu şarkı da :)Emanet bizim şarkımızdı zamanında
ebru gündeş evet ve past nazan öncel hadi ozaman arada mutlaka çalmalıevet güzel olabilir, buna bir de cevap bulmak gerek :)
ebru gündeşten evet olurdu ozaman cevabım dansta zinet sali herşey güzel olacak pasta keserkende nazan öncel hadi ozaman düşünüyorum ben çok klişemi oldu acepevet güzel olabilir, buna bir de cevap bulmak gerek :)
Yoo çok eğlenceli şarkılar bence :)ebru gündeş evet ve past nazan öncel hadi ozaman arada mutlaka çalmalı
ebru gündeşten evet olurdu ozaman cevabım dansta zinet sali herşey güzel olacak pasta keserkende nazan öncel hadi ozaman düşünüyorum ben çok klişemi oldu acep
Merhaba arkadaşlar, 28 Martta düğünüm var. Ev eşyalarıydı koşuşturmaydı derken düğünle ilgili hiçbir şey yapamadık
Düğün salonunun girişi merdivenli iki taraftan da inilebiliyor biz de bu videodaki gibi birbirimize şarkılarla cevap vererek inelim istiyorum ama bu şarkılarla değil bana yardımcı olur musunuz düğün için uygun güzel şarkılar insan düşününce hiç aklına gelmiyor
Bizim bulduklarımız;
-Kenan Doğulu - Tencere Kapak
- Sertab Erener - Söz
-Kenan Doğulu - Kandırdım
-Yusuf Güney - Melekler Seni Bana Yazmış
Lütfen yardım..