Düğün İçin Parfüm Önerisi

Teşşekrler.. markası 'akos' bu balyaj boyası internetten ya da kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsin ama çok akıyo ben yıllardır kullanıyorum ama zor yani bakım gerekıyo uğraşılmaz.

Düğün açık alan mı bilmiyorum ona göre de değişir , aslında en sevdiğin parfüm neyse onu kullan bence , ama Black Opium'u ben çok severek olmasa da kullanıyorum bazen, bilmem denedin mi ama düğün için uygun olduğunu düşünmüyorum ,bayan yoğun bir koku ve tatlı ,gece için uygun .Chloe yi direkt geç bence. Coco Mademoiselle ve ralp loren romance, leau Dissey , Gucci Rush 2 (ama bu üretiliyor mu artık bilmiyorum ama tester da olsa bi dene bence) ve elie saab'ın parfümlerini dene derim.Mutlulukar dilerim benim de ağustosta düğünüm olacak:)

Evet açık alan kır düğünü olacak. Elie saab'ı daha önce testerını denemiştim ama aklımda kalmamış hiç. Beni pek etkilemedi sanırım. Biraz fazla çiçekli gelmişti sanki. Coco Mademoiselle çok fazla öneriliyor. Tercihimi bu yönde kullanabilirim.
Sana da mutluluklar şimdiden :)

Coco Mademoiselle 'i denedim ama nişanlım pek beğenmedi. Ona çok çiçeksi ve ağır geldi. Chanel chance'i çok seviyordu ama Coco Mademoiselle biraz daha ağır sanırım. O nedenle aramaya devam. :KK42:

Coco Mademoiselle 'i denedim ama nişanlım pek beğenmedi. Ona çok çiçeksi ve ağır geldi. Chanel chance'i çok seviyordu ama Coco Mademoiselle biraz daha ağır sanırım. O nedenle aramaya devam. :KK42:
Coco mademoiselle chance'ın ablası didiydim dimi ben :KK48: daha ağır başlı oturaklı kadınsı bi kokudur chance gibi rengarenk deli dolu değildir :oops: chance genç işi coco mademoiselle alımlı ağır görünen kadın işidir aynı zamanda çekici etkileyici masum bi yönüde vardır bu nedenle çook yakıştırıyorum gelinlere bu parfümü ben :KK23: bende düğünümde chance sıkmıştım eşimle ilk buluşmaya gittiğimizde de chance sıkmıştım coco mademoiselle de kullandım ama eşim en çok chance'ı seviyor bende seviyorum gerçi hiç eskimeyen gelmiş geçmiş en güzel kadın kokusudur.. chance benim için herzaman özel olarak kalıcak :KK68:

Coco mademoiselle chance'ın ablası didiydim dimi ben :KK48: daha ağır başlı oturaklı kadınsı bi kokudur chance gibi rengarenk deli dolu değildir :oops: chance genç işi coco mademoiselle alımlı ağır görünen kadın işidir aynı zamanda çekici etkileyici masum bi yönüde vardır bu nedenle çook yakıştırıyorum gelinlere bu parfümü ben :KK23: bende düğünümde chance sıkmıştım eşimle ilk buluşmaya gittiğimizde de chance sıkmıştım coco mademoiselle de kullandım ama eşim en çok chance'ı seviyor bende seviyorum gerçi hiç eskimeyen gelmiş geçmiş en güzel kadın kokusudur.. chance benim için herzaman özel olarak kalıcak :KK68:

Evet ya chance gibisi yok valla :KK68: Zaten chance erkeklerin hemen farkettiği ve genelde beğendiği bir koku. Ama bayan arkadaşlarım daha çok erkek parfümüne benzetiyorlar. Yine de yıllardır severek kullanıyorum.

Buaralar, Hypnose kullanmalısın diyende çok oldu. O parfümün kokusu hakkında bilgin var mı ? :KK22:

Evet ya chance gibisi yok valla :KK68: Zaten chance erkeklerin hemen farkettiği ve genelde beğendiği bir koku. Ama bayan arkadaşlarım daha çok erkek parfümüne benzetiyorlar. Yine de yıllardır severek kullanıyorum.

Buaralar, Hypnose kullanmalısın diyende çok oldu. O parfümün kokusu hakkında bilgin var mı ? :KK22:
hypnosee aslında çok güzel ferah limonsu çiçeksi vanilyalı bi koku vanilya diyince öyle ağır bayık miğde bulandırıcı bi koku gelmesin aklına mesela chance dada var vanilya kokuyu içine çektiğinde için açılıyo resmen dimi :)) hypnose da aynen öyle işte farklı bi tarzı var ferah çiçeksi bi koku vanilya çok az bi tatlılık katıyo aynı chance gibi tavsiye edebilirim beğenirsin kesin :KK19:

hypnosee aslında çok güzel ferah limonsu çiçeksi vanilyalı bi koku vanilya diyince öyle ağır bayık miğde bulandırıcı bi koku gelmesin aklına mesela chance dada var vanilya kokuyu içine çektiğinde için açılıyo resmen dimi :)) hypnose da aynen öyle işte farklı bi tarzı var ferah çiçeksi bi koku vanilya çok az bi tatlılık katıyo aynı chance gibi tavsiye edebilirim beğenirsin kesin :KK19:

yardımların için sağol canım :KK39:

düğünün yazın olacak sanırım. Çok şekerli ve herkeste olan parfümlerden kaçınılmalı bence. Düğüne giderken herkes en şekerli kokusunu sürüyor nedense, yaz-kış.
Chloe love, midnight rose, ck beauty, guerlain idyle, ysl parissienne, pleasure şu an aklıma gelenler.

Bence ağır da olsa düğün için channel mademoiselle cok asil bir kokudur.ayrıca tene yakındır saldırgan bi koku degildir. Kendi düğünüm kısmetse bu yıl sonbaharda olacak ve bende bu parfümü kullanmayı düşünüyorum. Ama illa ki hafif birsey olsun diyorsan burbery the beat yaz favorim. Ve aranıza yeni katıldım Kızlar umarım doğru kullanıyorum forumu.

en yakın arkadaşlarımdan birinin düğününde herkes aynı soruyu soruyordu ,gelinin bu gece sıktığı parfüm ne ?
dolce gabbana the one bi dene bence ben de çok beğenmiştim (bütün şişeyi boşaltmış)

Siz böyle cok övünce dolce gabbana the one'ı bir daha denemek istedim bugün. Önceden denediğimde hiç beğenmemiştim çünkü. Sevgilimle denedik, çok şaşırtıcı bir şekilde ikimizinde hoşuna gitti :KK70: daha önceden 2 kez deneyip beğenmediğim parfümü 3. deneyişimde beğendim. :KK70: demek ki neymiş bir parfümü 3 kez belli aralıklarla denemeden karar vermiyormuşuz :KK45:

1881 derim hem kalıcı hemde çok hafif bir koku :)
598W.jpg

X