• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun icin kiralik servis

lindse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
43
34
Kizlar merhaba sevgilimle hesap kitapyapiyoruuz sorum su onun ailesi tokatta benim ailem adana da arabasi olmayan aileler için servis kiralama yiddüşünüyoruz sizce servis fiyati ne kadardır tahmini olan duyan bilen varmi

net bi fikrim yok canım ama bazıları km başı sanırım hesap çıkarıyor bazılarıyla da o gün için tek bi fiyata artı yakıt ücretine anlaşıyosun

[QTSK E="elmol, post: 37005759, member: 626377"]net bi fikrim yok canım ama bazıları km başı sanırım hesap çıkarıyor bazılarıyla da o gün için tek bi fiyata artı yakıt ücretine anlaşıyosun[/QUOTE]

Tsk ederim canim benimkinin arkadasi bi gitmeye 3,4 bin gider demiste yani o kadar olurmu ki acaba saat olarak 10 saatlik bi yol uzun mesafe ama benim tahminin o kadar olmamali yine de

[QTSK E="elmol, post: 37005759, member: 626377"]net bi fikrim yok canım ama bazıları km başı sanırım hesap çıkarıyor bazılarıyla da o gün için tek bi fiyata artı yakıt ücretine anlaşıyosun

Tsk ederim canim benimkinin arkadasi bi gitmeye 3,4 bin gider demiste yani o kadar olurmu ki acaba saat olarak 10 saatlik bi yol uzun mesafe ama benim tahminin o kadar olmamali yine de[/QUOTE]
tutulacak araca göre değişir canım 3,4 bana biraz fazla gibi geldi bence belediyeye danışabilirsiniz kendi servis araçlarından uyguna kiralanabiliyor uzun mesafeler için iyi olabilir araştırıp karşılaştırma yapın derim

Tsk ederim canim benimkinin arkadasi bi gitmeye 3,4 bin gider demiste yani o kadar olurmu ki acaba saat olarak 10 saatlik bi yol uzun mesafe ama benim tahminin o kadar olmamali yine de
tutulacak araca göre değişir canım 3,4 bana biraz fazla gibi geldi bence belediyeye danışabilirsiniz kendi servis araçlarından uyguna kiralanabiliyor uzun mesafeler için iyi olabilir araştırıp karşılaştırma yapın derim[/QUOTE]çok sagolun bu aklima gelmemişti evet olabilir belediye arabası

tutulacak araca göre değişir canım 3,4 bana biraz fazla gibi geldi bence belediyeye danışabilirsiniz kendi servis araçlarından uyguna kiralanabiliyor uzun mesafeler için iyi olabilir araştırıp karşılaştırma yapın derim
çok sagolun bu aklima gelmemişti evet olabilir belediye arabası[/QUOTE]
rica ederim canım :KK52:

düğününüz ne zamandı canım ?

Seneye yaza doğruama ssimdiden hesap kitap para birikimi yapılmaya başlandıo_Oo_O

Kişi sayısı ve km'ye göre değişir.
google ''nişan düğün gezi için servis araçları'' yazarsan telefonla öğrenebilirsin.
Kolay gelsin. Mutluluklar diliyorum.

Öyle TE="elmol, post: 37007504, member: 626377"]benim mayısta mekan konusunda da biran önce araştırmaya bakın tavsiyemdir :KK66:[/QUOTE]
Oyle mi kolay gelsin sana da :KK66:

Öyle TE="elmol, post: 37007504, member: 626377"]benim mayısta mekan konusunda da biran önce araştırmaya bakın tavsiyemdir :KK66:
Oyle mi kolay gelsin sana da :KK66:[/QUOTE]
sağol canım hepimiz için hayırlısı zor ve masraflı işler ama çok takılıp tadını kaçırma keyifli geçir canım bu dönemleri en çok tarihin netleşince rahatlıyosun canım :)

Back