Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[QTSK E="elmol, post: 37005759, member: 626377"]net bi fikrim yok canım ama bazıları km başı sanırım hesap çıkarıyor bazılarıyla da o gün için tek bi fiyata artı yakıt ücretine anlaşıyosun
tutulacak araca göre değişir canım 3,4 bana biraz fazla gibi geldi bence belediyeye danışabilirsiniz kendi servis araçlarından uyguna kiralanabiliyor uzun mesafeler için iyi olabilir araştırıp karşılaştırma yapın derim[/QUOTE]çok sagolun bu aklima gelmemişti evet olabilir belediye arabasıTsk ederim canim benimkinin arkadasi bi gitmeye 3,4 bin gider demiste yani o kadar olurmu ki acaba saat olarak 10 saatlik bi yol uzun mesafe ama benim tahminin o kadar olmamali yine de
çok sagolun bu aklima gelmemişti evet olabilir belediye arabası[/QUOTE]tutulacak araca göre değişir canım 3,4 bana biraz fazla gibi geldi bence belediyeye danışabilirsiniz kendi servis araçlarından uyguna kiralanabiliyor uzun mesafeler için iyi olabilir araştırıp karşılaştırma yapın derim
benim mayısta mekan konusunda da biran önce araştırmaya bakın tavsiyemdirSeneye yaza doğruama ssimdiden hesap kitap para birikimi yapılmaya başlandı
Oyle mi kolay gelsin sana da [/QUOTE]Öyle TE="elmol, post: 37007504, member: 626377"]benim mayısta mekan konusunda da biran önce araştırmaya bakın tavsiyemdir