• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜĞÜN İÇİN dIŞ ÇEKİM (ESKİŞEHİR)

mervemahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
143
0
46
Eskişehir
düğün için dış çekim olsun istiorum ancak kısıtlı bi vaktimiz var malesef fiyatları ne kadar sürdüğü ve eskişehirde nerelerde olduğu konusunda bilgisi olan var mı????

merhaba ben Eskişehirliyim FOTO KAMİL VAR DIŞ ÇEKİM İYİ OLAN IKI TANE BUYUK PARK VAR GOLETLI CEKIMLER ORDADA OLUYOR ŞEHİR İÇİNDEDE GONDOLLARDA DA OLABILIYOR DIYE BILIYORUM FIYATLARDA 750 DEN BASLAYIP ALBUMUNE GORE CIKIYOR FOTO BURAKTA CEKIMLERI KALITELIDIR YALNIZ ALBUMDE HATALARI COK OLUYOR BIRAZ TARTISMA CIKABILIR ARARNIZDA..FOTO KAMIL İŞÇİ BULMAYI GECINCE TREN GECTINE YAKIN BI YERDE BURAKSA IKI EYLUL CADDESEINDE..

biz düğün albümümüz ve düğün salonu çekimlerimizde Foto Özgür le çalıştık... çekimleri sizin istediğiniz yerde yapabiliyorlar.. kentpark, sazova, doktorlar... siz seçiyorsunuz onlar çekiyor :) biz sazovayı tercih ettik. normalde 1,5 - 2 saat sürüyormuş fakat bizim daha kısa sürdü. o kadar zaman zarfında çekilen fotoğraflar bizi tatmin ettiğinden daha fazla strese girmek ve yorulmak istemedik.. çekimler 22 ekimde oldu. yanlış hatırlamıyorsam 10 aralıkta teslim aldık albümü. 20 pozluk albüm bize 500 tl ye mal oldu.. ama herşey içimize sindi.. fotoğrafçı olarak da ismail bey efsaneleşmiş durumda bilginize...

biz düğün albümümüz ve düğün salonu çekimlerimizde Foto Özgür le çalıştık... çekimleri sizin istediğiniz yerde yapabiliyorlar.. kentpark, sazova, doktorlar... siz seçiyorsunuz onlar çekiyor :) biz sazovayı tercih ettik. normalde 1,5 - 2 saat sürüyormuş fakat bizim daha kısa sürdü. o kadar zaman zarfında çekilen fotoğraflar bizi tatmin ettiğinden daha fazla strese girmek ve yorulmak istemedik.. çekimler 22 ekimde oldu. yanlış hatırlamıyorsam 10 aralıkta teslim aldık albümü. 20 pozluk albüm bize 500 tl ye mal oldu.. ama herşey içimize sindi.. fotoğrafçı olarak da ismail bey efsaneleşmiş durumda bilginize...

çok teşekkür ediyorum canım sazova cidden muhteşem bi yer inşallah bizim de olur içimize de siner....

rica ederim ne demek.. bu arada benden başka bi tavsiye daha , internetten araştırın iyice nasıl poz vermek istiyorsunuz karar verin eşinizle.. zaman kaybı olmaz foto çekimi sırasında.. umarım herşey gönlünüzce olur.. :nazar:

Eskişehirde değilim fakat Eskişehirde bulunan 2 fotoğrafçı tavsiyesinde bulunacağım...Gerçekten ikisininde fotoğraf çekimleri...vs harika...Bi bakmanızı tavsiye ederim (facede sayfaları var her ikisininde)

1- İsmail Özyurt Fotoğrafçı
2- Sadık Yıldız Photography

tatlım duruma göre değişir

canım teşekkür ederim sonunda ayarladık. yardımım da dokunursa foto burak'a gittik bi kaç yer dolaştıktan sonra en kafamıza yatan o oldu. bi arkadas albümlerde hata olabiliyor dedi ama diğerleri de pek hoşuma gitmedi açıkcası. kına günü yapmaya karar verdik fotoğraf çekimini de çünkü 2 yada 3 saat sürücekmiş. fiyat da 700e anlaştık sizce nasıl??

Merhaba herkese, ben de Eskişehir ve tüm Türkiye'de dış mekan, stüdyo veya sizin evinizde/seçtiğiniz herhangi kapalı bir mekanda stüdyo ortamı kurarak anı fotoğrafları çekiyorum. (Gelin Damat, Bebek, aile, doğum günü, nişan, söz, kutlama...)

Referans işlerimi görmek için zoifoto.com adresine bakabilirsinz. Sevgiler ve şimdiden tüm yeni evleneceklere mutluluklar ;)

Back