Ben bayildimmm mekana ayakkabilarina gelin cicegine herseyeee. Gelin ciceginden nefret eden bir kizim ama seninki cok hosuma gitti.Allah bir ömür mutlu etsin sizi cok güzel bir dügün olmus belli
eeeeeeeeeeen çok hoşuma giden şey her şeyi ayrıntılarıyla belirtmeniz oldu teker teker yalvarır gibi sordurtmadınız
çok mutlu olun inş
harika görünüyorsunuz bir ömür boyu mutluluklar. saç rengine bayıldım :) rengin ismi tam nedir ?
herşey çok güzel görünüyo mutluluklarbazı yerlerde damadın gözlerini kapatmışsın ama 10. ve 22. fotoda gördük damadı
Merhaba canımcım :)
Öncelikle mutluluklar dilerim bir ömür boyu aynı yastığa baş koyup çooook mutlu olursunuz inşallah :)
Diğer açtığın konulara da baktığımda zevklerimizin aynı olduğunu anladım o yüzden senden yardım almak istedim. Sorucağım soru çok farklı ama yardımcı olacağına inanıyorum :) Bende 9 haziranda sevdiceğimle nişanlandım. 2013de evleneceğiz. Fotoğraflarında havuz başında düğününüz olduğunu gördüm. Biz pendikte oturmuyoruz orda düğün yapmamız da imkansız istanbul avcılarda senin mekanın gibi bi çok mekan var ve ben şimdiden araştırıyorum. Sana sorum havuz başı düğünlerde kopukluk yaşanıyormuş. yani senin düğününde masalar arası mesafeler uzak olduğundan kopukluklar oldu mu bu konuda neler düşünüyorsun ve havuz başı düğünü tavsiye eder misin bunu merak ettim şimdiden çok teşekkür ederim :)
maşallah her şey çok güzel olmuş....
Hayırlısı olsun arkadaşım... Allah mutlu etsin İnşallah eşinle... Fotoğraflarınıza bakarken takılan bilezikler dikkatimi çektiMaşallah Maşallah Katar şeyhi ile mi evlendin ne yaptın Takın baya olmuş... Çok severim bileziği
masallahh herseyin cok guzel cok mutlu olun insallahhh
mutluluğunuz daim olsun..harika bir gelin olmuşsun..yüzünün hep gülmesi dileğimleee
allah beraber yaşlanmayı nasip etsin...
masallahh herseyin cok guzel cok mutlu olun insallahhh