Düğün Hikayemiz (02.06.2012)

Ben bayildimmm mekana ayakkabilarina gelin cicegine herseyeee. Gelin ciceginden nefret eden bir kizim ama seninki cok hosuma gitti.Allah bir ömür mutlu etsin sizi cok güzel bir dügün olmus belli

Çok tesekkur ederım gelın cıcıegımı ortama uysun dıye beyaz ve mor olarak ıstedım altında ıncı sarkıt ve gelın telı kullandık bıraz nostalji olsun istedim...

harika görünüyorsunuz bir ömür boyu mutluluklar. saç rengine bayıldım :) rengin ismi tam nedir ?

herşey çok güzel görünüyo mutluluklar bazı yerlerde damadın gözlerini kapatmışsın ama 10. ve 22. fotoda gördük damadı

herşey çok güzel görünüyo mutluluklar bazı yerlerde damadın gözlerini kapatmışsın ama 10. ve 22. fotoda gördük damadı

evet bılıyorum once duzelterk eklıyordum tamamını yukledıkten sonra bı baktım acık olanlarda var sonrada duzeltemedım zaten :)

Merhaba canımcım :)
Öncelikle mutluluklar dilerim bir ömür boyu aynı yastığa baş koyup çooook mutlu olursunuz inşallah :)
Diğer açtığın konulara da baktığımda zevklerimizin aynı olduğunu anladım o yüzden senden yardım almak istedim. Sorucağım soru çok farklı ama yardımcı olacağına inanıyorum :) Bende 9 haziranda sevdiceğimle nişanlandım. 2013de evleneceğiz. Fotoğraflarında havuz başında düğününüz olduğunu gördüm. Biz pendikte oturmuyoruz orda düğün yapmamız da imkansız istanbul avcılarda senin mekanın gibi bi çok mekan var ve ben şimdiden araştırıyorum. Sana sorum havuz başı düğünlerde kopukluk yaşanıyormuş. yani senin düğününde masalar arası mesafeler uzak olduğundan kopukluklar oldu mu bu konuda neler düşünüyorsun ve havuz başı düğünü tavsiye eder misin bunu merak ettim şimdiden çok teşekkür ederim :)

Öncelikle tebrık ederım Allah tamamına erdırsın ınsallah.Bence bu ortamdan ortama değişir kesınlıkle boyle bırsey olmadı ortalama 220.metre buyklugunde bır havuzdu ve herkes hala cok begendıgını soyluyor. Bız dugunde ses ve oynamaktan hoslanmıyan mısafırlerımızı pıstın tam karsıaına havuzun ucuna dogru yerlestırdık oynamayı seven hemen sahneye gelmek ıstyenler en yakına bıraz orta yasılar onların arkasına gelın masasının yakına dostlar arkadaslar sekılnde ayrıdk tabı yanlıs yere oturanlar oldu :) ama her ıkı aıledende ıkı kısı gorevlendır onların ısı bu olsun bızde oyle ıdı.

Hayırlısı olsun arkadaşım... Allah mutlu etsin İnşallah eşinle... Fotoğraflarınıza bakarken takılan bilezikler dikkatimi çekti Maşallah Maşallah Katar şeyhi ile mi evlendin ne yaptın Takın baya olmuş... Çok severim bileziği

Çok tesekkur ederım yorumunuzu okurken sesli sesli güldüm :) Harıkasınız .Yok valla seyh falan degıldı ıkımızde doğu kökenli aileye sahip oldugumuz ıcın normaldır, Bu arda düğün yemekl ioldugu ıcın kısı sayımız 450. kaldı salonda falan olsa takı bunu ıkı mıslısı olurdu :))

mutluluğunuz daim olsun..harika bir gelin olmuşsun..yüzünün hep gülmesi dileğimleee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…