• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Düğün Haziranda Mobilyalar alındı bile :)

Amin İnşallah çok teşekkür ederim...aynen dediğin gibi benimde beyaza karşı önyargım var çünkü son iki yıldır hangi arkadaşım evlendiyse evleri siyah beyaz gri döşenmiş yatak odaları bembeyaz..uyku seti pikeler nevresimleri flan daha önce almıştım onların renklerine beyaz gidiyo (fuşya gülkurusu genelde) daha ferah daha canlı durur beyaz takım ile..sadece o bakımdan düşünüyorum beyazı..yoksa kahverengi hem kllasik hem modern bi tarzda çok şık duruyo canlısını da görmeni mutlaka tavsiye ederim güzel çok sağlam ve çok kaliteli birinci sınıf ahşap mobilya.beyaz kahve gibi kaliteli durmuyo sadece ferahlı veriyo işte.hatta ilk baktığımızda görümcem vardı beyazını gösterdik beğenmedi başka bi gün kahverengi gösterdik ona bayıldı aynısıydı diyoruz inammadı :79::79: bakalım hangisinde karar kılacağız bende merak ediyorum doğrusu :))

Canım nevresim neticede yeniden alınabilir,kahverengiye uygun odanın rengini ferah gösterecek nevresimler de bulabilirsin.Odanı ferahlatmak için halı ve perde seçimini ona göre yaparsın,ya da yatak örtüsünü ona göre alırsın.Neticede bir nevresim alınca ömür boyu kullanmıyorsun rengi solunca ya da sıkılınca onu misafir nevresimi yapıyorsun kendine başkasını alıyorsun.Ama mobilya öyle değil.Yani bir kere alınınca hemen seneye değiştirme şansın yok.İnan çok beğendim yatak odası takımını.Bazen evlilik maliyeti çıkarmak için girip istikbale filan öyle bir hesaplardık eşyaların fiyatlarını erkek arkadaşımla ama bu model dikkatimi hiç çekmemişti.Karar verince yazarsın burdan canım:34::34:

canım bence kahverengi hoş duruyor diğer odaların ne renk eğer her taraf beyaz ise ben kesinlikle kahverengi diyorum tek tip renkteki evler bana hoş gelmiyr cünkü

Back