Yatak Odası Dekorasyonu Düğün Haziranda Mobilyalar alındı bile :)

mormavi41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
85
23
98
Merhaba arkadaşlar..tüm ev mobilyamızı aldık şimdiden..hatta 30 aralıkta aldık zamlı fiyatlardan etkilenmeyelim diye..2 gün sonra mobilya kumaşlarının seçimi için gittiğimizde 200 lira zamlandığını gördük..ortalama 1.000 lira karımız var sayılır:46:
yatak odasını istikbalden aldım fakat renk konusunda hala çok kararsızım..beyazı çok seviyorum hatta öyle alırım diye düşünüyorum evlenen arkadaşlar beyaz gece hayalet gibi duruyo sakın alma diyolar:) kahverengide çok toz belli eder diye düşünüyorum malum çalışan bayanlar için bu önemli bi detay..ama farkettim ki kahverengi daha romantik daha ağır bi hava veriyo sankiii.. sizin fikriniz nedir merak ediyorum?

$istikbal-diana-yatak-odasi-takimi-2011.webp$istikbal_aksaray_nalbantoglu_mobilya_diana_surgulu_yatak_oda_takimi_13381.webp$diana-yatak-odasi10-500x500.webpEki Görüntüle 320875 $Diana-Yatak-Odası-Takımı1.webp$diana-yatak-odasi-kahve-altin-renk-figurlu18.webp$diana-yatak-odasi-kahve-altin-renk-figurlu4.webp

bizimde 22 nisanda bizde alalı 3 ay oldu biz erkenciyiz sanırım. bu arada cok begendım gule gule kullan canım :24:

son aylarda kafamız rahat olsun istedik boya badana ıvır zıvır çok zaman alıyo biliyosun..en iyisini yapmışız bence zeynelim...mobilyaları çok beğendim gerçekten işte budur dedim gördüğümde.:46:
sence hangi renk daha güzel duruyor?

son aylarda kafamız rahat olsun istedik boya badana ıvır zıvır çok zaman alıyo biliyosun..en iyisini yapmışız bence zeynelim...mobilyaları çok beğendim gerçekten işte budur dedim gördüğümde.:46:
sence hangi renk daha güzel duruyor?

ben sıfır ev tutum o yuzden boya gıbı ıslerım olmıycak cnm bana gore beyazzzzzzz guzellllll :34:

Merhaba arkadaşlar..tüm ev mobilyamızı aldık şimdiden..hatta 30 aralıkta aldık zamlı fiyatlardan etkilenmeyelim diye..2 gün sonra mobilya kumaşlarının seçimi için gittiğimizde 200 lira zamlandığını gördük..ortalama 1.000 lira karımız var sayılır:46:
yatak odasını istikbalden aldım fakat renk konusunda hala çok kararsızım..beyazı çok seviyorum hatta öyle alırım diye düşünüyorum evlenen arkadaşlar beyaz gece hayalet gibi duruyo sakın alma diyolar:) kahverengide çok toz belli eder diye düşünüyorum malum çalışan bayanlar için bu önemli bi detay..ama farkettim ki kahverengi daha romantik daha ağır bi hava veriyo sankiii.. sizin fikriniz nedir merak ediyorum?

Eki Görüntüle 320872 Eki Görüntüle 320873 Eki Görüntüle 320874 Eki Görüntüle 320875 Eki Görüntüle 320876 Eki Görüntüle 320877 Eki Görüntüle 320878

yatak odası çok güzel cnm kesinlikle beyaz almalısın dediğin gibi benim ahşap mobilyalarım kahve yani sil arkanı dön tozlar tepesinde yine asla alma 9 yıl önce bunlkar modaydı tabi ama şimdi beyaz görümcemde kardeşimde kuzenimde beyaz aldılar yeni evliler bide yatak örtüsü ve perdelerini siyah gri gümüş gibi alırsan mükemmel olur hayırlı olsun...

yatak odası çok güzel cnm kesinlikle beyaz almalısın dediğin gibi benim ahşap mobilyalarım kahve yani sil arkanı dön tozlar tepesinde yine asla alma 9 yıl önce bunlkar modaydı tabi ama şimdi beyaz görümcemde kardeşimde kuzenimde beyaz aldılar yeni evliler bide yatak örtüsü ve perdelerini siyah gri gümüş gibi alırsan mükemmel olur hayırlı olsun...

nevresim takımlarım olsun uyku setim yatak örtüm genelde fuşya ve mürdüm renkleri..bende beyazla çok güzel duracağını düşünüyorum ama nişanlım da kahverengiyi beğendi. açıkçası arada kaldım..şu hayalet gibi lafı ne kadar doğru bilemiyorum ama benmde gönlüm beyazdan yana inşalh rabbim ağız tadı verirde güle güle kullanırız ;)

bence beyaz olan daha güzel fuşya ve gri renklerle tamamlarsanız çok güzel olur , güle güle kullanın

öncelikle hayırlı olsun valla renk işi zor benm mobilyalarım koyu ablamınki beyaz ikimzde tozdan yakınıoz. işimz zor kaçış yok şimdiden kolay gelsin :3:

benm yatak odamda beyaz ve ben çok memnunum perdeyle halıyla zaten renkleniyo oda öle bembeyaz olmuyo tozu göstermemesi de güzel oluyo tabii
ben çok memnunum

takımın çok güzel canım,güle güle kullanmanı diliyorum...

bence beyaz daha güzel.....Beyaz her renk ile kombilenebiliyor...Benimde hep hayalim beyaz renk...

hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. beyaz daha güzel ve ferah duruyor

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..bu akşam nişanlımla görüştük beyaz istediğimi söyledim plastik gibi duruyo dedi:D
Olur mu çok şık duruyo çok ferah olacak oda dedim ben hiç beğenmedim dedi yaa :50: ben istiyorum ki ikimizde beğenerek severek alalım mobilyalarımızı..orta yolu bulamadık:50:

Canım öncelikle Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.:nazar:Canım ben kahverengiye bayıldım yaaa:52::52: Eğer 2 sene sonra evlenecek olmasaydım gidip şimdi alırdım yemin ederim.Çok şık duruyor ya.Tabi sen beyazı beğenmişsin,o zaman ikna etmeye çalış nişanlını.Ama yani ne bileyim beyaza karşı bir önyargım var benim,bakınca hiç hoş gelmiyor gözüme,basit gibi.Yani yanlış anlaşılmasın herkesin zevki farklıdır.Ama evimi modern döşemek istediğim halde ne yemek odasını,ne yatak odasını ne oturma grubunu falan beyaz düşünmüyorum.Tamam kahverengi biraz annelerimizin zamanından kalma diye düşünülüyor,ama ben bu takımı öyle eski zamandan kalma görmedim,çok şık buldum gerçekten.Yine de canım eğer gönlünden beyaz geçiyorsa ikna edersin mutlaka merak etme :34::34:

Canım öncelikle Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.:nazar:Canım ben kahverengiye bayıldım yaaa:52::52: Eğer 2 sene sonra evlenecek olmasaydım gidip şimdi alırdım yemin ederim.Çok şık duruyor ya.Tabi sen beyazı beğenmişsin,o zaman ikna etmeye çalış nişanlını.Ama yani ne bileyim beyaza karşı bir önyargım var benim,bakınca hiç hoş gelmiyor gözüme,basit gibi.Yani yanlış anlaşılmasın herkesin zevki farklıdır.Ama evimi modern döşemek istediğim halde ne yemek odasını,ne yatak odasını ne oturma grubunu falan beyaz düşünmüyorum.Tamam kahverengi biraz annelerimizin zamanından kalma diye düşünülüyor,ama ben bu takımı öyle eski zamandan kalma görmedim,çok şık buldum gerçekten.Yine de canım eğer gönlünden beyaz geçiyorsa ikna edersin mutlaka merak etme :34::34:

Amin İnşallah çok teşekkür ederim...aynen dediğin gibi benimde beyaza karşı önyargım var çünkü son iki yıldır hangi arkadaşım evlendiyse evleri siyah beyaz gri döşenmiş yatak odaları bembeyaz..uyku seti pikeler nevresimleri flan daha önce almıştım onların renklerine beyaz gidiyo (fuşya gülkurusu genelde) daha ferah daha canlı durur beyaz takım ile..sadece o bakımdan düşünüyorum beyazı..yoksa kahverengi hem kllasik hem modern bi tarzda çok şık duruyo canlısını da görmeni mutlaka tavsiye ederim güzel çok sağlam ve çok kaliteli birinci sınıf ahşap mobilya.beyaz kahve gibi kaliteli durmuyo sadece ferahlı veriyo işte.hatta ilk baktığımızda görümcem vardı beyazını gösterdik beğenmedi başka bi gün kahverengi gösterdik ona bayıldı aynısıydı diyoruz inammadı :79::79: bakalım hangisinde karar kılacağız bende merak ediyorum doğrusu :))

Back
X