• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün haftası adet geciktirme

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
934
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar. Eylül'de düğünüm var. Adetimi düğün zamanı zorluk olacağından tarih oalrak ayarlamaya çalışmıştım ama bu ay stresten sanırım 20 gün erken oldum. Böylece gelecek ay tam düğün haftası olacağım. Kına düğün derken karın ağrısı ve sürekli tuvalet derdi karnımda şişlik benim canımı sıkıyor.:KK43: İlk gece açıkçası umrumda değil. :KK22: Yani illa o gece ya da p hafta olacak diye bir şey yok. Ama o koşuşturmada böyle ağrılı şişkinlik içinde olmak beni zorlayacak. Adet geciktirmek için bitkisel bildiğiniz şeyler var mı? Ya da böyle bir durum başına gelen :KK51:

Ben adet geciktrici hap kullanmıştım, bırakınca adet oluyosun zaten. Deneybilirsin, ben bir zararını görmedim.

Bu ayki reglinizde dogum kontrol hapi baslayarak adet tarihinizi duzenleyebilirsiniz, bunun icin bir doktordan yardim alin.
Yasmin tarzi hapların mantiginda aderin ilk 3 gunu icinde ilk hapa baslar 21 gun kullanir, kutu bittikten yaklaşık 3 gun sonra adet olursunuz. Eger bu sekilde de dugun tarihinize denk geliyorsa hic ara vermeden ikinci kutuya gecip istediginizde hapi birakarak regl olabilirsiniz. Doktor sizi yonlendirecektir.

Kadın doğum doktoruna git bence hem erken olan adetin için belki başka bir problem olabilir
Güzel bir muayene den geç hemde doktorun tavsiyesine dinle. Kafana göre eczaneden ilaç alma ne olur ne olmaz.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım doktordan bilgi alsam hem düğün için de doğum kontrol haplarının en azından mantığını kavrasam daha iyi :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım doktordan bilgi alsam hem düğün için de doğum kontrol haplarının en azından mantığını kavrasam daha iyi :)
canım ben de şuan senin durumundayım ne yaptın acaba ? kullandın mı doğum kontrolü?

Back