• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun gunu ve adet

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
Hanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz

Adet olmamak icin adet geciktrixi almayı dusunuyorum ama daha once hic kullanmadım bu hap ne kadar sure kullanılıyo ve ne zaman baslamalıyım balayında rahat rahat denize havuza girmek istiyorummmmmmm

Geciktirici duyduguma göre alan 2 arkadaşımda da sorun yaratti birisi uzun sure hatta adet olamadi sinir yapiyo demisti bence alma

Hanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz

Adet olmamak icin adet geciktrixi almayı dusunuyorum ama daha once hic kullanmadım bu hap ne kadar sure kullanılıyo ve ne zaman baslamalıyım balayında rahat rahat denize havuza girmek istiyorummmmmmm
10 gün önceden başlaman gerekiyor bende kullanmıştım düğünüme gelecek diye canım :) ama sakın bir kez bile kaçırma balayında adet oldum ben bir kez kaçırdım :))))

10 gün önceden başlaman gerekiyor bende kullanmıştım düğünüme gelecek diye canım :) ama sakın bir kez bile kaçırma balayında adet oldum ben bir kez kaçırdım :))))

Gunde kac tane bi de eczaneden hangi ilacı isticem adet geciktirici desem herhangi biri olur mu gerci kac tane var onu da bilmiyırum ama :))

Bende düğün öncesi kullanmıştım primolut-n vermişti doktorum doğum kontrol hapı hem korunmak hem geçiktirmek için bir taşla iki kuş olur ama uzun vadede kullanımı kısırlığı tetikleyebilir diye doktorum geciktiriciyi verdi düğünden 1 hafta sonra bıraktım 3 gün sonra başlamıştı reglim

Bende düğün öncesi kullanmıştım primolut-n vermişti doktorum doğum kontrol hapı hem korunmak hem geçiktirmek için bir taşla iki kuş olur ama uzun vadede kullanımı kısırlığı tetikleyebilir diye doktorum geciktiriciyi verdi düğünden 1 hafta sonra bıraktım 3 gün sonra başlamıştı reglim
Gittiğin kişinin doktor olduğuna emin misin ?
Doğum kontrol hapı kısırlık yapmaz

Doğum kontrol hapını uç dört ay onceden alman gerekirdi alışman için. Şimdi bir önceki adetinde başlarsan ara kanama yapabilir. Yine birşey anlamazsın. Primolut diye bir adet geciktirici var. Adet başlamadan üç gün önce başlıyorsun almaya. 2 haftaya kadar geciktirebilirsin. Bilgileri teyit etmedim aklımda kaldığı kadar yazdım. Bir araştır bu ilacı.

Kan civiltici ilaç alarak adetini öne geturwbikirsin. En azindan ben de ise yariyor

Gunde kac tane bi de eczaneden hangi ilacı isticem adet geciktirici desem herhangi biri olur mu gerci kac tane var onu da bilmiyırum ama :))
Valla canım sabah akşamdı sanırım. bende adet geciktirici dedimde aldım minicik haplar zaten :)

Bende evlendiğimde adetliydşm ama çoks ancılı geçmiyordu tatilide ona göre ayarlamıstık;))

Ben daha yeni tatile gittim,ilk defa adet geciktirici aldım eczaneden.Size de tavsiye ederim. 1 hafta öncesinden içiliyor günde 3 kere(Ben 2 gün önce başladım çünkü adetimin o güne denk geleceğini unutmuşum:KK48:) Bıraktıktan 1 gün sonra adetim başladı,tek sorun normalinden biraz daha ağrılı olması. Bir de şöyle bişey var,ilk geceniz olacaksa bir kaç gün az az kanama olmuştu ben de,inş. sizin öyle olmaz.Adetle ilgili bişe değil,ilk gece olmasıyla ilgili

En garanti dogum kontrol hapi derim doktoruna bi danis yinede. Bide dogum kontrol hapi kisirlik yapan diyen doktorlar onu dusunene kadar dizimizde tuttugumuz laptoplar elimizdeki telefonlar, yedigimiz hormonlu yiyeceklere baksin onlar daha zararli dogurtkanliga. Ben yillarca dogum kontrol hapi kullanirken hamile kalanlari duydum hem sirf geciktirmek icin kullanirsan sorun olmaz sonra nasil korunursan korunursun..

ben de duymustum doktorumdan , kisirlik degilde , uzun süre kullanildiginda yumurtaliklarda tembellik yapiyormus ,

Yumurtalıkların çalışmasını sağlayan şey tembellik yaptırır mı :)
Doktorların biçoğu insanı para olarak görüo spiral takmak için yol yapmıştır

Sana 2 önerim var birincisi ben 3 defa kullandım geciktiriciyi hiç bir sıkıntı yaşamadım.. İkincisi ise; madem zamanın varmıs 2 hafta önce adet söktürücü al adetini ol rahatla başka sorun olursa yardımcı olurum:)

Sana 2 önerim var birincisi ben 3 defa kullandım geciktiriciyi hiç bir sıkıntı yaşamadım.. İkincisi ise; madem zamanın varmıs 2 hafta önce adet söktürücü al adetini ol rahatla başka sorun olursa yardımcı olurum:)

Adet sokturucu de mi var :))) ay bu konuda cok cahilim o nasıl kullanılıyo

Back