düğün günü regli oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
arkadaşlar düğün günüm yada bir gün öncesi regli oluyorum.

bana önereceğiniz geciktirici ilaç var mı.

ama şunuda belirteyim. geciktirici kullansam bile. düğünden 1 hafta sonra balayına çıkıcam. bu seferde balayıma denk gelecek. denize havuza giremiycem :84::84::84::84::84::84::84::84:

8 n isanda mesajımı düzenliyorum. regli geciktirici bana dokuntuğu için, doktora gittim. bana doğum kontrol hapı verdi. adı Belara
ptes gününden itibaren kullanmaya başladım hadi hayırlısı

Son düzenleme:
doğum kontrol hapıyla öne çekme şansın var.bir an önce doktora git.o nasıl olacağı konusunda bilgi verir

bazıları 2-3 ay önceden doğum kontrol hapına başlamamız gerektiğini söylüyor

benim 58 günüm var farkeder mi. bilginiz varsa paylaşırmısınız

2 ayın varsa bişey diyemiyorum.onun dışında regli erkene alan ilaçlar var bildiğim kadarıyla.dediğim gibi bir doktora danışırsan iyi olur.
ben doğum kontrol hapıyla öne aldım.ama kistlerimden dolayı 3 yıldır kullanıyorum ben dkh.

Benim bildiğim korumaya hemen başlıyor. Ama renglinin, yanılmıyorsam 5. günün den itibaren alınmaya başlanacak. Ama, tabi doktora gitmek lazım, bazı durumlarda verilmeme ihtimali var + hangi ilacı kullanmanız gerektiği ile ilgili karar verecek olan da doktor, haliyle.

cnm benimde reglim hastalığıma denk geliyordu doktor kontrolünde geçiktirici hap kullandım . bir ayı geçmemek şartıyla kullanabilirsin o hapı ben 15 gün kullandım bıraktıktan 2 gün sonrada hastalandım ama bence önce bir doktora git doktorun verdiği hapı kullan

birde balayınca denize ve havuza fazla girme sonra sidik zoru olunabiliyor dikkat etmek gerek

teşekkürler kızlar

eğer doğum kontrol hapı adetin 5. günü kullanılıyorsa pazartesi acil doktora gitmem lazım

bugün reglimin 1. günü ptesi 3. hemen alıp başlamalıyım bu hapa

cnm benimde reglim hastalığıma denk geliyordu doktor kontrolünde geçiktirici hap kullandım . bir ayı geçmemek şartıyla kullanabilirsin o hapı ben 15 gün kullandım bıraktıktan 2 gün sonrada hastalandım ama bence önce bir doktora git doktorun verdiği hapı kullan

birde balayınca denize ve havuza fazla girme sonra sidik zoru olunabiliyor dikkat etmek gerek

bende geciktirici kullandım eczaneden almıştım adı primolut. 1-2 hafta kullandım yani balayı sonuna kadar sonra bırakında 1-2 gün sonra adet oldum.Hiç sorun yaşamadım.Primolut'uda çoğu kadın kullanıyo sanırım tatile çıkarken adet olmamak için.

bende geciktirici kullandım eczaneden almıştım adı primolut. 1-2 hafta kullandım yani balayı sonuna kadar sonra bırakında 1-2 gün sonra adet oldum.Hiç sorun yaşamadım.Primolut'uda çoğu kadın kullanıyo sanırım tatile çıkarken adet olmamak için.

canım, primolut'u bende daha önce regli dönemlerim tatilime denk geldiğinde kullanmıştım

fakat beni çok feci şekilde rahatsız ediyor. regli olmuşum gibi karın bölgemde hafif ağrı ve rahatsızlık oluyor. şişkinlik yapıyor :2::2:

ben tatilde adet olmamak için primolut kullanmıştım bu sene yine adetim tatil zamanına denk gelecek yine kullanacam

Ben de evleneceğim zaman adet oluyorum. Doktora söyledim. doğum kontrol hapı kullanıyorum üstüne bir de geciktirici hap kullanma iyice hormon dengesi bozulur dedi.

Doğum kontrol hapı da adetin 1. günü kullanmaya başlamak gerek . Bilginize!

bazıları 2-3 ay önceden doğum kontrol hapına başlamamız gerektiğini söylüyor

benim 58 günüm var farkeder mi. bilginiz varsa paylaşırmısınız

Canım dugunune 1 ay kaldıgında kullanmaya baslayabılırsın.1 ay onceden kullanılmaya baslanıyo dogum kontrol hapları..

4 nisan ptesi doktora gittim
bana doğum kontrol hapı verdi adı Belara bende kullanmaya başladım. 21 gün kullanıp sonra 7 gün ara veriliyor. o şekilde kullanıcam 7 gün sonra tekrar başlayınca hiç ara vermeden hep kullanıcam balayından dönünce ara verip adet olucam

Back