Teşekkür ederim cevabınız içinKimi istersen o gider yanında adı sadıç mıdır bilmiyorum
Ablam ve kardeşim var onlar yardımcı olur :) sağdıcım çok iyi tanımadığım biri olacak büyük ihtimal ayıp olmaz gelmezse değil mi?Kız kardeşin varsa o gider. Yada kuaförde kim yardım edecekse gelinlik falan orda giyiliyo mutlaka yardım eden birisi olması lazım
Benim sağdıcım yoktu sizin yörede şart mı.Ablam ve kardeşim var onlar yardımcı olur :) sağdıcım çok iyi tanımadığım biri olacak büyük ihtimal ayıp olmaz gelmezse değil mi?
Hmm o yüzden ayıp olur mu olmaz mı bilemeyecem malesefmaalesef şart evet
Mutluluklar dilerim. Gelmemesini teklif etmeyin, canı istiyorsa gelsin. Üstüne düşen her adeti yapan damat tarafı zor bulunuyor bu devirde.Teşekkürler. Bana görede gereksiz sonuçta kardeşlerim var yardım edecek ama nişanlım ve ailesi olması gerektiği düşüncesinde..
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Mutluluklar dilerim. Gelmemesini teklif etmeyin, canı istiyorsa gelsin. Üstüne düşen her adeti yapan damat tarafı zor bulunuyor bu devirde.
Düğün gününde kuaföre sağdıç da gidiyor mu? Sağdıcımın kim olacağını şu an bilmiyorum nişanlımın bir arkadaşı ve eşi olacakmış
Mutluluklar canım herşey gönlünce olsun. Ben sakin bir yerde kalıyorum ve iyi bir kuaför & makyajcı için yaklaşık 2 saat yol gitmem gerekiyor. Sağdıçımla da henüz tanışmadığım için, gelmesine de çok gerek duymuyorum açıkcası şu anlık tabi. Beklemekten başka çarem kalmadı :)Bizde kardeşler, yakın akraba yaşıtlar, kızın yakın sadıçları ve gelirse kızın annesi gider. Biz anlaştık kuaförle. Ben, kız kardeşim, kuzenim, 2 kuzenimin eşi ve 2 yakın arkadaşım gelecek. benim makyajımı nişanlımın halası profesyonel makyajcı o yapacak. kına ve düğün hepsi totalde 700 tl civarında tutuyor. Sağolsun kızlarda yorucu model talebinde bulunmadılar.Ama tabi bulunduğun bölge önemli. Kuaför meblağları önemli. Biz balıkesirdeyiz kuaförüm de tanıdık onun sağladığı avantajlarım var tabi.
Mutluluklar canım herşey gönlünce olsun. Ben sakin bir yerde kalıyorum ve iyi bir kuaför & makyajcı için yaklaşık 2 saat yol gitmem gerekiyor. Sağdıçımla da henüz tanışmadığım için, gelmesine de çok gerek duymuyorum açıkcası şu anlık tabi. Beklemekten başka çarem kalmadı :)