Düğün günü kuaför

Abcdx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
28
10
Düğün gününde kuaföre sağdıç da gidiyor mu? Sağdıcımın kim olacağını şu an bilmiyorum nişanlımın bir arkadaşı ve eşi olacakmış

Kız kardeşin varsa o gider. Yada kuaförde kim yardım edecekse gelinlik falan orda giyiliyo mutlaka yardım eden birisi olması lazım

Kız kardeşin varsa o gider. Yada kuaförde kim yardım edecekse gelinlik falan orda giyiliyo mutlaka yardım eden birisi olması lazım
Ablam ve kardeşim var onlar yardımcı olur :) sağdıcım çok iyi tanımadığım biri olacak büyük ihtimal ayıp olmaz gelmezse değil mi?

Eğer sadıç diye birisi varsa gelmemesi olmaz. Kardeşler + sadıç olabilir. Uzun zamandır sadıç diye bir şey duymamıştım. Çocukluğuma indim resmen. Hemen birisi gelip terapi yapsa iyi olur.

Teşekkürler. Bana görede gereksiz sonuçta kardeşlerim var yardım edecek ama nişanlım ve ailesi olması gerektiği düşüncesinde..

Teşekkürler. Bana görede gereksiz sonuçta kardeşlerim var yardım edecek ama nişanlım ve ailesi olması gerektiği düşüncesinde..
Mutluluklar dilerim. Gelmemesini teklif etmeyin, canı istiyorsa gelsin. Üstüne düşen her adeti yapan damat tarafı zor bulunuyor bu devirde.

Düğün gününde kuaföre sağdıç da gidiyor mu? Sağdıcımın kim olacağını şu an bilmiyorum nişanlımın bir arkadaşı ve eşi olacakmış

Bizde kardeşler, yakın akraba yaşıtlar, kızın yakın sadıçları ve gelirse kızın annesi gider. Biz anlaştık kuaförle. Ben, kız kardeşim, kuzenim, 2 kuzenimin eşi ve 2 yakın arkadaşım gelecek. benim makyajımı nişanlımın halası profesyonel makyajcı o yapacak. kına ve düğün hepsi totalde 700 tl civarında tutuyor. Sağolsun kızlarda yorucu model talebinde bulunmadılar. Ama tabi bulunduğun bölge önemli. Kuaför meblağları önemli. Biz balıkesirdeyiz kuaförüm de tanıdık onun sağladığı avantajlarım var tabi.

Mutluluklar canım herşey gönlünce olsun. Ben sakin bir yerde kalıyorum ve iyi bir kuaför & makyajcı için yaklaşık 2 saat yol gitmem gerekiyor. Sağdıçımla da henüz tanışmadığım için, gelmesine de çok gerek duymuyorum açıkcası şu anlık tabi. Beklemekten başka çarem kalmadı :)

Sağdıçınla nasıl tanışmadın ki daha???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…