• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü fotoğraf çekimimizin muzip kamera arkası :))

tebrikler!.. video super eminim fotograflar da cok guzeldir..
hep mutlu olmanız dilegiyle..

Tek kelimeyle harika..İZlerken hep bi gülümseme oldu yüzümde,çok imrendim...Özel olmazsa bu çekimler için ne kadar ödediniz çok merak ettim.Yaza düğün yapıcak olan bi arkadaşım var.Kendim için yapamadım bari onun için organize ederim böyle bi çekim.Yazarsan sevinirim..

1:49---2:26 arası yarıldım lan yemin olsun.
3:59 gözlükler ve poz yakıyor
herkes izlesin müthiş bişey ya.Allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyeyim valla videoyu izledikten sonra intihar etmekten vazgeçtim.herkesss izlesinnnn !!!!!

1:49---2:26 arası yarıldım lan yemin olsun.
3:59 gözlükler ve poz yakıyor
herkes izlesin müthiş bişey ya.Allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyeyim valla videoyu izledikten sonra intihar etmekten vazgeçtim.herkesss izlesinnnn !!!!!

hahahahah çok sağol :D bence sırf eğlenceli düğün fotografları çekmek için evlenilir :D ben sırf fotograf çekimi için 4 ay önceden hazırlık yapmaya başladım desem yeridir :) bu arada hayat güzel, diğer dünyanın nasıl olacagını bile bilmiyoruz. o yüzden yaşamaya deger acısıyla tatlısıyla...

Çekimleri kim yaptı öğrenebilir miyim?

Çekimleri sevgili İnci'm yaptı. İnci işler. Enerjin varsa ve muzip isen çekimlerin inanılmaz eğlenceli geçer. Bir de kendisi şehirdışından geldiği için aksesuar getirebilmesi imkansız :( Fotoğraflara aksesuarların da inanılmaz renk kattığını düşünüyorum. O yüzden böyle bir çekime, hangi fotografçı ile olursa olsun niyetin varsa, akseuarlarını sen de benim gibi kendin topla :) Öyle balon, maske vb. sıradan aksesuarlardan çok daha farklılarını bulmalısın hatta. :)

Son düzenleme:
çok eğlenceliymiş gerçekten..
muhteşem yaaa :16:

gerçekten bayıldım yaaa..
girip girip izliyorum , ayrıca saç rengine de sanada bayıldım çok hoş
nazar değmesin :nazar:

Back