• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü fotoğraf çekimimizin muzip kamera arkası :))

var yaaaaaaaaaaaa süper olmuş. imrenilmiyecek gibi değil maşallah size ve mutluluğunuza. darısı da başımıza. anlamadığım neden sinoptan fotoğrafçı getirtiniz istanbuldan tonla fotoğrafçı var...

var yaaaaaaaaaaaa süper olmuş. imrenilmiyecek gibi değil maşallah size ve mutluluğunuza. darısı da başımıza. anlamadığım neden sinoptan fotoğrafçı getirtiniz istanbuldan tonla fotoğrafçı var...

:)) Fotoğrafçımızın fotograflarını begendiğimde Sinopta yaşadığını bilmiyordum :) Sinoptayım deyince üzülmüştüm ama o gelebilecegini söyledi :) İyi de oldu. Ben fotografçı konusunda çok ince eleyip sıkı dokudum. Garip örneklerle, üçkagıtçı ajanslarla bile karşılaştım. Bir de hep orjinal pozlar istiyordum. Elimde örneklerle gidiyordum. O örneklerin zaman gerektirdiğini, çekemeyecegini söyleyenler oldu. Seçtiğim fotografçım ise üşenmeden, herşeyi istediğim gibi yaptı :)

bir fotoğrafçı olarak öncelikle meslektaşımı, sonra da hem isabetli seçimizden dolayı hem de prof. modellere taş çıkartacak performansınız için sizi ve eşinizi kutluyorum. Harika çekimler

Bayıldım harika olmuşsunuz mutluluklar dilerimm :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bayıldım ayrıcada çok kıskandım:34:Allah mutluluğunuzu bozmasın bizim zamanımızda yoktu böyle dış çekimler hep bildik pozlar.

Gözlükler çok yakışmış :)
En son gökyüzüne bakarak el ele çekinen resime bayıldım.
Mutluluklar, huzur eksik olmasın yuvanızdan.

Ayy canim masallah cok güzel bir gelin olmussun ve resimler harika olmus :)) insallah hep böyle mutlu olursunuz.

Back