Düğün günü fotoğraf çekimimizin muzip kamera arkası :))

gercekten cok güzel ve eğlenceli olmus tatlım :))) Allah mutlulugunuzu daim etsinn inşallah :))

ps: sende cok güzel bir gelin olmussunnnn

gercekten cok güzel ve eğlenceli olmus tatlım :))) Allah mutlulugunuzu daim etsinn inşallah :))

ps: sende cok güzel bir gelin olmussunnnn

Çok teşekkür ederim :) Bütün gün süren çekim sebebiyle akşamki düğüne makyaj ve saçtan eser kalmasa da, düğün geçti gitti, geriye bu video ve fotograflar kaldı yıllar boyunca en güzel hatıra :)

çok eğlenceli bir çekim olmuş
birbirinize de cok yakışmışsınızömür boyu mutluluklar

ayy bayıldım süper olmuş yaaa

çok eğlenceli ve yaratıcı olmuş tebrikler

cok tatli cok güzel olmuuuuus ömüüür boyu mutluklar...en kötü gününüz foto cekimi gibi olsun mutlu mesut eglenceli masallah

çok hoş tatlım allah mutlu mesut etsin....Senden bu organizasyonu yapan şrketin adını ve numarasını özelden istyorum

Çok teşekkürler arkadaşlar :) fotografçımız sinoptan istanbula çekimimiz için gelmişti. videoda ve fotograflarda gördüğünüz tüm aksesuarları yaklaşık 4 ayda ben biriktirdim:) başından beri farklı bir fotograf albümümüz olsun istiyordum. o yüzden farklı pozları epey zaman araştırdım. tabiki fotografçımın destegini ve başarısını da asla göz ardı edemem:) bir de eşim de her yola gelen biri olunca tadından yenmez bir düğün çekimi oldu :=) bence ne olursa olsun, siz de klasikleşmiş düğün fotografı çekimlerinden ve klasikleşmiş fotografçılardan kurtulmaya çalışın :)

3 farkli yerde cekildik. Atatürk arboretumunda başladık, oradan belgrad ormanina gectik, en son da avcilar kumsalina gittik :)

Güzel düşünceleriniz icin cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…