• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü fotoğraf çekimimizin muzip kamera arkası :))

gercekten cok güzel ve eğlenceli olmus tatlım :))) Allah mutlulugunuzu daim etsinn inşallah :))

ps: sende cok güzel bir gelin olmussunnnn :nazar:

gercekten cok güzel ve eğlenceli olmus tatlım :))) Allah mutlulugunuzu daim etsinn inşallah :))

ps: sende cok güzel bir gelin olmussunnnn :nazar:

Çok teşekkür ederim :) Bütün gün süren çekim sebebiyle akşamki düğüne makyaj ve saçtan eser kalmasa da, düğün geçti gitti, geriye bu video ve fotograflar kaldı yıllar boyunca en güzel hatıra :)

çok eğlenceli bir çekim olmuş:52:
birbirinize de cok yakışmışsınız:nazar:ömür boyu mutluluklar
:16:

ayy bayıldım süper olmuş yaaa

çok eğlenceli ve yaratıcı olmuş tebrikler:16:

cok tatli cok güzel olmuuuuus ömüüür boyu mutluklar...en kötü gününüz foto cekimi gibi olsun mutlu mesut eglenceli:16: masallah:nazar:

çok hoş tatlım allah mutlu mesut etsin....Senden bu organizasyonu yapan şrketin adını ve numarasını özelden istyorum:52::52:

Çok teşekkürler arkadaşlar :) fotografçımız sinoptan istanbula çekimimiz için gelmişti. videoda ve fotograflarda gördüğünüz tüm aksesuarları yaklaşık 4 ayda ben biriktirdim:) başından beri farklı bir fotograf albümümüz olsun istiyordum. o yüzden farklı pozları epey zaman araştırdım. tabiki fotografçımın destegini ve başarısını da asla göz ardı edemem:) bir de eşim de her yola gelen biri olunca tadından yenmez bir düğün çekimi oldu :=) bence ne olursa olsun, siz de klasikleşmiş düğün fotografı çekimlerinden ve klasikleşmiş fotografçılardan kurtulmaya çalışın :)

3 farkli yerde cekildik. Atatürk arboretumunda başladık, oradan belgrad ormanina gectik, en son da avcilar kumsalina gittik :)

Güzel düşünceleriniz icin cok tesekkur ederim.

Back