Gelinlik Ayakkabısı Düğün fotoğraflarının yükselen trendi gelin ve damat ayakkkabısı fotoğrafları

benim yaptığım kibar olmamaksa sizin yaptığınız nedir bilmniyorum.kibarlıktan bahsederken kullandığınız kelimelere dikkat etseniz daha iyi olur.sonuçta burası özgür bir platform herkes saygı çerçevesinde dilediğini görüşünü belirtebilir kimse buna herhangi bir benzetme de bulunamaz huysuz babannee benzetmesi falan çok komik.dileyen dilediğini giyer kimseyi zorlayan yok da kibarlıktan bahseden birininde bu şekilde konuşması hoş değil.kibarlık buysa bilmem kimseden nasıl ne şekilde konuşmam gerektiğini öğrenecek değiliz ki kaldıki kimseye bişey dediğimizde yok amaç fikir belirtmekti.ben bana yakışanı yaptığımı sanıyorum gerisi sizi bağlar herkes kendinden sorumlu.hoşçakalın

insanın fikrini söylemesi kadar doğal bişey yoksa neden eleştiriyosunuz ki söylenen fikri.kimseye saygısızlık etmiş değilim giyilen yapılan bişiyide eleştirmiş değilim asla beğenmesem bile yorum yapmam ama sadece fikir aşamasında olan bi konuya yorum yaptım dikkatinizi çekerim sadece fikir aşamasında lütfen daha yapıcı olalım.özenle seçtiğiniz kelimeler bunlarsa gerisini düşünemiyorum artık. pembe duvaklı resimlerinizi eklerseniz bizlerde görebiliriz yenilik anlayışınızı kolay gelsin şimdiden hoşçakalın

Son düzenleme:

yenilik anlayışı üzerinde ısrarcı olan sizsiniz ben ''kendi düğünümde'' ''kendi seçtiğim'' pembe ayakkabıyı giymek istememden bahsettim. yenilik peşinde olduğum konusunda bi iddaa da bulunmadım ki. ama siz yapıştırıverdiniz yenilik böyle olmamalı çok paçoz vb gibi kelimeleri.. pembe duvak meselesine gelince olabilir neden olmasın kişi eğer istiyorsa neden takmasın ki dedim ben uygulayacağım gibi bi kelime yazmadım oraya. ama bu konuda beni teşvik etme çabalarınızada ayrıca teşekkürler... eğer karar verirsem büyük bi memnuniyetle resimlerimide koyarım. sizede kolay gelsin..

allah aşkına ne demişim ben orada? birileri çıkmış "bu yenilik değil, rüküşlük bu, saçmalık" demiş. rüküşlük, saçmalık hoş kelimeler, kibar ve yapıcı eleştiri belirten kelimeler de huysuz anneanne babaanne mi hoş değil? hepimizin var anneannesi babaannesi, yaşlandıkça huysuzlaşanı var, hep pamuk gibi tatlı kalanı var. benim anneannem huysuzlardan mesela, insanın hevesini kırar. ablam düğününde gelinliğini giydiğinde kızcağızın yüzüne karşı bin kere "cık cık cık" yaptı, sırf gelinlik straplez diye. ne biçim morali bozuldu kızın en mutlu gününde. huysuz diye anneannemi sevmiyor da değilim, ama sırf seviyorum diye "aa yok çok yapıcıdır, çok olumludur, düşüncelidir benim anneannem" de diyemem. desem de gerçeği değiştirmez. ayrıca "teşbihte hata olmaz" sözünden de bihabersiniz sanırım.

amacınızın fikir belirtmek olduğunun farkındayım, ben size "beğenmek zorundasınız, beğenmezseniz yorum yapmayın" mı demişim? insanlar buraya gelmişler "ben de renkli ayakkabı giyeceğim/giymek istiyorum" demişler, "öyle olmaz, yenilik o değil, rüküşlük, saçmalık" denmiş. ben de size demişim ki, "o zaman yenilik ne olabilir, fikrinizi belirtin. beğenmiyorsanız da anneannemin ablama davrandığı gibi davranmayın. 'bana uymuyor, yenilik olacaksa şöyle olur' deyin onları değerlendirelim. çünkü sizin fikir beyan etmek için burada olduğunuzun farkındayım, fikirlerinizle geliştirmemize de katkıda bulunun. beyaz ayakkabıda yapılabilecek yeniliklere örnek gösterin, daha yapıcı olur" burada kabaca olan hiçbir şey yok. ya da fazlaca alınganlık yapıyorsunuz.

Arkadaslar, buraya kadar karsilikli düsüncelerinizi belirtmissiniz, bundan sonrasin da lütfen tartisma ortami olmasin..
Herkes fikrini özgürce belirtebilir, fakat yorumlarinizin saygi cercevesinde olmasina itina gösterin..
Iyi paylasimlar..

açıkçası bende renkli düşünüyorum en başından beri çünkü topuksuz ayakkabı olacak çünkü kır düğünü olacak koyu mor ya da fuşya bir ayakkabı düşünüyorum gelin tacı değil de kır çiçeklerinden bi taç düşünüyorum pembeli morlu zaten ki kır düğünü cıvıl cıvıl konsepte de son derece uyuyor

zevk meselesi, yakıştırıp giyiliyorsa sorun yok, herşeyden ve herkesten öte kendi isteklerimiz önemli bence gayet tatlı görünüyorlar

ayy ben en fazla damatlarin coraplarina güldüm cok komik duruyorlar. gelinle damada hic bu tarafindan bakmamisdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…