renkli ayakkabı iyidir de, bu burnu açık ayakkabılardan çok korkuyorum ben. çoğunlukla da ayaklarına yakışmayan ayakkabıları seçiyorlar.
klasik model, renkli ama burnu kapalı bir ayakkabı beyaz gelinliğin altında gayet de hoş durabilir. gelin ayakkabısının renkli olması da yozlaşma işaretiyse, artık kendimize türk gençliği değil, muz gençliği diyelim bence. hani yenilik olsa başka ne olacak? klasik beyaz ayakkabılar, taşlı ayakkabı, çiçekli ayakkabı, dantelli ayakkabı, açık kapalı, topuklu topuksuz, ipli bantlı kurdeleli, aksesuarlı, şeffaf, parlak, mat.. akla gelebilecek her türü yapılmış zaten gelin ayakkabılarının, değişiklik olarak rengini değiştirmekten başka ne kalmış geriye? hani yapılabilecek bir şey varsa söylensin, "değişiklik o değil, budur" densin, görelim, öğrenelim. onları değerlendirelim. harikulade olur, forumun mantığı da bu zaten. ama insanların zevklerine de huysuz babaanneler anneanneler gibi ""kötü ama bunlar böyle olmaz" diyerek heves kırmak hoş olmuyor. "benim zevkime uymuyor" deyip geçmek daha kibarca, daha bize yakışır.
benim yaptığım kibar olmamaksa sizin yaptığınız nedir bilmniyorum.kibarlıktan bahsederken kullandığınız kelimelere dikkat etseniz daha iyi olur.sonuçta burası özgür bir platform herkes saygı çerçevesinde dilediğini görüşünü belirtebilir kimse buna herhangi bir benzetme de bulunamaz huysuz babannee benzetmesi falan çok komik.dileyen dilediğini giyer kimseyi zorlayan yok da kibarlıktan bahseden birininde bu şekilde konuşması hoş değil.kibarlık buysa bilmem kimseden nasıl ne şekilde konuşmam gerektiğini öğrenecek değiliz ki kaldıki kimseye bişey dediğimizde yok amaç fikir belirtmekti.ben bana yakışanı yaptığımı sanıyorum gerisi sizi bağlar herkes kendinden sorumlu.hoşçakalın