• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Düğün fotoğraflarının yükselen trendi gelin ve damat ayakkkabısı fotoğrafları

bendee bendeeee :) bende pembe ayakkabı ve pembe el çiçeği istiyorum bence harika olacakkk :))) biraz ilginç gelebilir ilk kez görenlere ama yeniliklere açık olmak lazım :P

ayy rengarenk ayakkabılar... :53::53:
yok ya gelinlik altına beyaz ayakkabı gider sankii... bi garip geldi bunlar bana...
ama fotografını cektirmek iyi fikir,hiçbi fotodaa ayakkabı görünmüyo nerdeyse, ee o kadar ayakkabı seçimi boşuna mı :34::34:

bendee bendeeee :) bende pembe ayakkabı ve pembe el çiçeği istiyorum bence harika olacakkk :))) biraz ilginç gelebilir ilk kez görenlere ama yeniliklere açık olmak lazım :P

Bence hoş olabilir, dediğin gibi; bazen yeniliklere açık olmak gerekiyor :34:

33135017469488249144.jpg

En cok bunu begendim :)

Iclerinde komik ve ilginc olanlar da var..

Ama bu resim klasik ve coook güzel..

aralarinda guzel ayakkabilar var, benimde hosuma gidiyor renkli ayakkabi bulabilirsen guzel pembe ayakkabi istiyorum

en özel gününde böyle bir ayakkabı mı asla :63:

benimde düğünümde giymeye karar verdiğim ayakkabım:16::16: bu renk çiçeklerin çoğunlukta olduğu bi el çiçeğiii bence çok hoşş.

Eklentiler

• $Fotoğraf0622.jpg
    $Fotoğraf0622.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 83
cık yok arkadaşlar bence beyaz gelinliğe beyaz ayakkabı gider hiç pembe duvaklı bi gelin olurmu aynı bunun gibi işte.damat ayakkabılarıda çok paçoz duruyo şöyle bakımlı parlak derli toplu bi ayakkabı olmalı damadında.yok ya aykırılık yenilik bu değil.yenilik bu olmamalı farklı olmak bu olmamalı böyle böyle gelinliğin rengide değişecek ilerde die korkar oldum

cık yok arkadaşlar bence beyaz gelinliğe beyaz ayakkabı gider hiç pembe duvaklı bi gelin olurmu aynı bunun gibi işte.damat ayakkabılarıda çok paçoz duruyo şöyle bakımlı parlak derli toplu bi ayakkabı olmalı damadında.yok ya aykırılık yenilik bu değil.yenilik bu olmamalı farklı olmak bu olmamalı böyle böyle gelinliğin rengide değişecek ilerde die korkar oldum

Çok doğru katılıyorum, yenilik bu olamaz.. Yenilik olsun farklılık olsun derken, saçmalanmış. Rüküşlükten başka bişey değil bu. Bu ayakkabıları bırakın gelinliğin altına giymeyi, normal hayatımda bile giymem...

renkli ayakkabı iyidir de, bu burnu açık ayakkabılardan çok korkuyorum ben. çoğunlukla da ayaklarına yakışmayan ayakkabıları seçiyorlar.

klasik model, renkli ama burnu kapalı bir ayakkabı beyaz gelinliğin altında gayet de hoş durabilir. gelin ayakkabısının renkli olması da yozlaşma işaretiyse, artık kendimize türk gençliği değil, muz gençliği diyelim bence. hani yenilik olsa başka ne olacak? klasik beyaz ayakkabılar, taşlı ayakkabı, çiçekli ayakkabı, dantelli ayakkabı, açık kapalı, topuklu topuksuz, ipli bantlı kurdeleli, aksesuarlı, şeffaf, parlak, mat.. akla gelebilecek her türü yapılmış zaten gelin ayakkabılarının, değişiklik olarak rengini değiştirmekten başka ne kalmış geriye? hani yapılabilecek bir şey varsa söylensin, "değişiklik o değil, budur" densin, görelim, öğrenelim. onları değerlendirelim. harikulade olur, forumun mantığı da bu zaten. ama insanların zevklerine de huysuz babaanneler anneanneler gibi ""kötü ama bunlar böyle olmaz" diyerek heves kırmak hoş olmuyor. "benim zevkime uymuyor" deyip geçmek daha kibarca, daha bize yakışır.

renkli ayakkabı iyidir de, bu burnu açık ayakkabılardan çok korkuyorum ben. çoğunlukla da ayaklarına yakışmayan ayakkabıları seçiyorlar.

klasik model, renkli ama burnu kapalı bir ayakkabı beyaz gelinliğin altında gayet de hoş durabilir. gelin ayakkabısının renkli olması da yozlaşma işaretiyse, artık kendimize türk gençliği değil, muz gençliği diyelim bence. hani yenilik olsa başka ne olacak? klasik beyaz ayakkabılar, taşlı ayakkabı, çiçekli ayakkabı, dantelli ayakkabı, açık kapalı, topuklu topuksuz, ipli bantlı kurdeleli, aksesuarlı, şeffaf, parlak, mat.. akla gelebilecek her türü yapılmış zaten gelin ayakkabılarının, değişiklik olarak rengini değiştirmekten başka ne kalmış geriye? hani yapılabilecek bir şey varsa söylensin, "değişiklik o değil, budur" densin, görelim, öğrenelim. onları değerlendirelim. harikulade olur, forumun mantığı da bu zaten. ama insanların zevklerine de huysuz babaanneler anneanneler gibi ""kötü ama bunlar böyle olmaz" diyerek heves kırmak hoş olmuyor. "benim zevkime uymuyor" deyip geçmek daha kibarca, daha bize yakışır.

evet burnu kapalı ayakkabı hoş durabilir ama iki modelide giydim bu daha güzel oldu yakıştı galiba:)
bu arada söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum. insanın fikrini söylemesi kadar normal bi durum yok ama bunun bi şekli vardır ben şahsen okuduğum sayfalarda cevap yazarken katılmadığım durum varsa bile özenle seçiyorum kelimelerimi..
gelinlik bu isteyen renkli duvak da takabilir ne var ki bunda. insanın en özel gününde gelinliğine kendinden bişeyler katması kadar doğal ne olabilir..

Back