Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendee bendeeee :) bende pembe ayakkabı ve pembe el çiçeği istiyorum bence harika olacakkk :))) biraz ilginç gelebilir ilk kez görenlere ama yeniliklere açık olmak lazım
cık yok arkadaşlar bence beyaz gelinliğe beyaz ayakkabı gider hiç pembe duvaklı bi gelin olurmu aynı bunun gibi işte.damat ayakkabılarıda çok paçoz duruyo şöyle bakımlı parlak derli toplu bi ayakkabı olmalı damadında.yok ya aykırılık yenilik bu değil.yenilik bu olmamalı farklı olmak bu olmamalı böyle böyle gelinliğin rengide değişecek ilerde die korkar oldum
renkli ayakkabı iyidir de, bu burnu açık ayakkabılardan çok korkuyorum ben. çoğunlukla da ayaklarına yakışmayan ayakkabıları seçiyorlar.
klasik model, renkli ama burnu kapalı bir ayakkabı beyaz gelinliğin altında gayet de hoş durabilir. gelin ayakkabısının renkli olması da yozlaşma işaretiyse, artık kendimize türk gençliği değil, muz gençliği diyelim bence. hani yenilik olsa başka ne olacak? klasik beyaz ayakkabılar, taşlı ayakkabı, çiçekli ayakkabı, dantelli ayakkabı, açık kapalı, topuklu topuksuz, ipli bantlı kurdeleli, aksesuarlı, şeffaf, parlak, mat.. akla gelebilecek her türü yapılmış zaten gelin ayakkabılarının, değişiklik olarak rengini değiştirmekten başka ne kalmış geriye? hani yapılabilecek bir şey varsa söylensin, "değişiklik o değil, budur" densin, görelim, öğrenelim. onları değerlendirelim. harikulade olur, forumun mantığı da bu zaten. ama insanların zevklerine de huysuz babaanneler anneanneler gibi ""kötü ama bunlar böyle olmaz" diyerek heves kırmak hoş olmuyor. "benim zevkime uymuyor" deyip geçmek daha kibarca, daha bize yakışır.