Düğün Fotoğraflarım...

Resimlerin hepsi çok güzel.
zira facedende arkadaşız. bence daha detaylı olması adına. fiyatlarla birlikte de yazmalısınız.
İlk sorulacak sorulardan birisi bu olacaktır.
Bol aşklı ve güzel çekimli günler

Çok teşekkür ederim, buradan fiyat bilgisi veremiyorum, gerçekten ilgilenenler zaten mail yada özel mesajla bilgi alıyorlar. Anlayışınız için teşekkürler

100 mesajim olmadigi icin size özel mesaj gönderemiyorum Albümlerinize baktim fotograflariniz muhtesem. Fiyatlarini sormak istedim bende. Ama sanirim sadece Istanbulda cekiyorsunuz degil mi?

100 mesajim olmadigi icin size özel mesaj gönderemiyorum Albümlerinize baktim fotograflariniz muhtesem. Fiyatlarini sormak istedim bende. Ama sanirim sadece Istanbulda cekiyorsunuz degil mi?

Benimde 100 mesajım yok :) bende özel mesaj atamıyorum. site üzerinden mail atarmısınız oradan bilgilendireyim, şehir dışına da çıkıyorum

Benimde 100 mesajım yok :) bende özel mesaj atamıyorum. site üzerinden mail atarmısınız oradan bilgilendireyim, şehir dışına da çıkıyorum

Bildigim kadariyla site de mail adresi yazmak yasakmis. Ama benim 100 msjima az kaldi. 100üncü mesajimdan sonra direk size mail adresimi gönderecegim olurmu. Daha detayli bilgi alabilirdim o zaman sizden :)

Bildigim kadariyla site de mail adresi yazmak yasakmis. Ama benim 100 msjima az kaldi. 100üncü mesajimdan sonra direk size mail adresimi gönderecegim olurmu. Daha detayli bilgi alabilirdim o zaman sizden :)

Profilde yayınlamak yasak değil, profilime girin oradan siteme ulaşablirsinz

bazı fotoğraflarda ışık çok kötü olmuş ama genel olarak güzeller. zaten önemli olan sizin beğenmeniz... allah mesut etsinnnnn :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…