Düğün Fotoğraflarım...

Resimlerin hepsi çok güzel.
zira facedende arkadaşız. bence daha detaylı olması adına. fiyatlarla birlikte de yazmalısınız.
İlk sorulacak sorulardan birisi bu olacaktır.
Bol aşklı ve güzel çekimli günler :54:

Resimlerin hepsi çok güzel.
zira facedende arkadaşız. bence daha detaylı olması adına. fiyatlarla birlikte de yazmalısınız.
İlk sorulacak sorulardan birisi bu olacaktır.
Bol aşklı ve güzel çekimli günler :54:

Çok teşekkür ederim, buradan fiyat bilgisi veremiyorum, gerçekten ilgilenenler zaten mail yada özel mesajla bilgi alıyorlar. Anlayışınız için teşekkürler :34:

100 mesajim olmadigi icin size özel mesaj gönderemiyorum :( Albümlerinize baktim fotograflariniz muhtesem. Fiyatlarini sormak istedim bende. Ama sanirim sadece Istanbulda cekiyorsunuz degil mi?

100 mesajim olmadigi icin size özel mesaj gönderemiyorum :( Albümlerinize baktim fotograflariniz muhtesem. Fiyatlarini sormak istedim bende. Ama sanirim sadece Istanbulda cekiyorsunuz degil mi?

Benimde 100 mesajım yok :) bende özel mesaj atamıyorum. site üzerinden mail atarmısınız oradan bilgilendireyim, şehir dışına da çıkıyorum ;)

Benimde 100 mesajım yok :) bende özel mesaj atamıyorum. site üzerinden mail atarmısınız oradan bilgilendireyim, şehir dışına da çıkıyorum ;)

Bildigim kadariyla site de mail adresi yazmak yasakmis. Ama benim 100 msjima az kaldi. 100üncü mesajimdan sonra direk size mail adresimi gönderecegim olurmu. Daha detayli bilgi alabilirdim o zaman sizden :)

Bildigim kadariyla site de mail adresi yazmak yasakmis. Ama benim 100 msjima az kaldi. 100üncü mesajimdan sonra direk size mail adresimi gönderecegim olurmu. Daha detayli bilgi alabilirdim o zaman sizden :)

Profilde yayınlamak yasak değil, profilime girin oradan siteme ulaşablirsinz ;)

bazı fotoğraflarda ışık çok kötü olmuş ama genel olarak güzeller. zaten önemli olan sizin beğenmeniz... allah mesut etsinnnnn :81:

Back