Düğün fotoğraflarım çook ilginç olsun diyorsanız

enteresan ınsanlar bunlar ya.........kutudan gelın cıkması gayet hos olmus yalnızkaydirigubbakcemile3

ayy ben en cok o yuzüğü takarken olan resmı beğendım hepsı harıka nan bızım ressımcıler yapabılır mı var mı turkıyede ben koca bulana kadr olur herhal :roflol:

şahsen ben böle bi çalışmayı rahatlıkla yapabilirim
photoshop da zaten çok güzel çalışmalarım var
düğünüme çok az kaldı yakında sizlerle paylaşırım

fotograflar kimin umrunda
herif şahaneymiş

acaba zengın mı demı zengın koca yolunda ılerlıyon da bulamadın mı da elın adamlarına bakıyon sen gı :jeyyar: sınsı senı pekı bı hayal bakem onla bı akşam yemeğı mumlar neyım ve yemekte karabocek var tavada nasıl muthıs demı :roflol:

ugur böcüü dalga mi geciyon sen kaydirigubbakcemile
mahallenin sümüklü bakkalı bile begenmiyo bu cillop gibi herif naapsın allasen beni ya

ugur böcüü dalga mi geciyon sen kaydirigubbakcemile
mahallenin sümüklü bakkalı bile begenmiyo bu cillop gibi herif naapsın allasen beni ya

olmas olmas yavrı uzulme sen bulcan ıns :Saruboceq: pekı neye 10 ay oldu nan aramaya baslayalı sankı bırı varmısta onu beklıyon gıbı ben buldum bak 1 ay oldu daa :sm_cool:

guzel ama biraz sacma olmus.gelin sanki oyuncak bebek gibi gozukmus.japonlar her zamanki gibi yine sasirtici.

gercekten cok güzel resimler.. evlenince öyle birseyde yaptirmak gerk degisik birsey olsun diye :)) o parmaga yüzük takarken olan resim cook hosuma gitti =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…