• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün fotoğraflarım çook ilginç olsun diyorsanız

çilekli reçel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
149
3
96
39
İstanbul
işte japonlardan çok ilginç düğün fotoğrafları
10bx3nm4.png]

11ui8qj4.png
[/IMG]

12qe3dk6.png
[/IMG]

enteresan ınsanlar bunlar ya.........kutudan gelın cıkması gayet hos olmus yalnızkaydirigubbakcemile3

ayy ben en cok o yuzüğü takarken olan resmı beğendım hepsı harıka nan bızım ressımcıler yapabılır mı var mı turkıyede ben koca bulana kadr olur herhal :roflol:

şahsen ben böle bi çalışmayı rahatlıkla yapabilirim
photoshop da zaten çok güzel çalışmalarım var
düğünüme çok az kaldı yakında sizlerle paylaşırım

fotograflar kimin umrunda :delphin:
herif şahaneymiş :delphin:

28067124wq9ll7.png

acaba zengın mı demı zengın koca yolunda ılerlıyon da bulamadın mı da elın adamlarına bakıyon sen gı :jeyyar: sınsı senı pekı bı hayal bakem onla bı akşam yemeğı mumlar neyım ve yemekte karabocek var tavada nasıl muthıs demı :roflol:

acaba zengın mı demı zengın koca yolunda ılerlıyon da bulamadın mı da elın adamlarına bakıyon sen gı :jeyyar: sınsı senı pekı bı hayal bakem onla bı akşam yemeğı mumlar neyım ve yemekte karabocek var tavada nasıl muthıs demı :roflol:

ugur böcüü dalga mi geciyon sen kaydirigubbakcemile
mahallenin sümüklü bakkalı bile begenmiyo bu cillop gibi herif naapsın allasen beni ya :delphin:

ugur böcüü dalga mi geciyon sen kaydirigubbakcemile
mahallenin sümüklü bakkalı bile begenmiyo bu cillop gibi herif naapsın allasen beni ya :delphin:

olmas olmas yavrı uzulme sen bulcan ıns :Saruboceq: pekı neye 10 ay oldu nan aramaya baslayalı sankı bırı varmısta onu beklıyon gıbı ben buldum bak 1 ay oldu daa :sm_cool:

guzel ama biraz sacma olmus.gelin sanki oyuncak bebek gibi gozukmus.japonlar her zamanki gibi yine sasirtici.

gercekten cok güzel resimler.. evlenince öyle birseyde yaptirmak gerk degisik birsey olsun diye :)) o parmaga yüzük takarken olan resim cook hosuma gitti =))

Back