Düğün fotoğraflarim çok kötü yardım eder misiniz?

rapunzel77

Kaderimin efendisiyim
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
601
441
323
İstanbul
Merhaba arkadaslar.ben 2 senelik evliyim.düğün fotograflari benim için çok önemlidir.ama malesef kendi düğün resimlerim fiyasko resmen rezalet.eşimin arkadasinin yerinde çektirdik resimlerimizi.ama çok pisman olduk ve artik dönüşü yok.ben normal resimlerimin arka fonlarini değiştirmek istiyorum ve boyutlarinida biraz büyütmek istiyorum.böyle bir sistem varmi bilen arkadaşlar bana cevap verirseniz çok sevinirim.cadiarzu

canım tabiki fonlar değişir boyut değişir ama başka fotoğrafcıya gidemezsin olmaz çünkü çeken filimleri vermez yani çekildiğin yere gitmen gerekir orda sen seç fonları yeniden düzelterek yaparlar .bizde profosyenel stütyo var ordan biliyorum ama yinede iyice bir bakayım elindeki kopyalarla bişey yapılabilirmi diye üzülme olmayacak bişey değil photoshop diye bişey var üzülmene deymez pozları beğendiysen gerisi hiç sorun değil.

teknoloji gelişdi canım
tabi resimlerimde istedigin oynamayı yapabilirsin
photoshoplu olursa o rezil dediğin fotolar öyle muhteşem olurki sen bile inanamısın

photoshopla kuzenimin evde çekinmiş gelinlikli fotolarını stüdyo fotoları haline çevirdim ben..biras programla uraşırsan çok basit çözersin sende..türkçesini yükle photoshop9 türkçe...onuda yapamazsan eger git fotografcıya onlar gayet güzel yapıyo eski yırtılan resimleri bile yeni çekilmiş gibi düzeltebiliyorlar:)

photoshopla kuzenimin evde çekinmiş gelinlikli fotolarını stüdyo fotoları haline çevirdim ben..biras programla uraşırsan çok basit çözersin sende..türkçesini yükle photoshopun...onuda yapamazsan eger,git fotografcıya onlar gayet güzel yapıyo eski yırtılan resimleri bile yeni çekilmiş gibi düzeltebiliyorlar:)

Bence amatörce photoshopla uğraşma. Çünkü senin yaptıklarında fotoğrafları bozabilir. Eğer profesyonel bir fotoğrafçıya götürürsen gayet güzel şeyler yapacaktır.

canımm arkadaşımın birisi normall kıyafetlee gidip fotoğrafçıda istediği gelinlik makyaj v,s uyfulatıpp montaj olmuşş hiçtee faredimiyorr fotoğrafçılaraa sor istersenn

walla benim eltimde 3-4 sene sonra düğün resimlerini beğenmiyorum diye gidip yeni foto çektirmiş:) gelinliğine hala sığıyorsan öyle bir çözüm de deneyebilirsin ...
ben yapmazdım herhalde ama içine hiç sinmiyorsa belki yaparsın sende

evet arkadasim boyle bir program var adobe phostop bende turkcesi var kullanmasi cok basit benimde hic bir fikrim yoktu ama merak olunca insan her seyi ogreniyo ama eger istersen ben sana fotolarini istedigin gibi yaparim artik bu konuda cok iyim..

istersen photoshop konsunda yardım edebilirim,değiştirebilirim kalitesiyle oynayabilirim fotoğraflarınızn=)özel mesaj at yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…