Düğün Fotoğrafçısı

La Lune

Just SQUAT!
Pro Üye
28 Şubat 2012
12.339
En iyi cevaplar
1
23.694
598
Düğünde profesyonel fotoğrafçı ile çalışmayı düşünüyoruz. İzmir için çekim mekanı tavsiye edebilecek olan var mı? Düğünüm Temmuz'da bu arada Ya da hoşunuza giden gelin-damat fotoğraflarını gönderebilir misiniz?

merhaba bende temmuz ayında evleniyorum bende düğün fotoğrafçısı araştıruyorum asansör mekan olarak belirledim asansörde çekilmiş birçok resim var onlara bir bak derim

Biz Oktay Bingöl beyle anlaştık zaten:)
İstersen linkini gönderebilirim.. Asansör olsun istemiyorum açıkcası orada pek hoş anılarım yok. Daha doğayla içiçe bir yer olsa..

Biz Oktay Bingöl beyle anlaştık zaten:)
İstersen linkini gönderebilirim.. Asansör olsun istemiyorum açıkcası orada pek hoş anılarım yok. Daha doğayla içiçe bir yer olsa..

evet bakmak isterim linki özelden yolarsan birde şartları neler kaça anlaştınız falan yazarmısın belki bende görüşürüm ben face den buldum fiyat yolladılar kadir adı güzel diye belki bilirsin onu düşünüyorum ama fiyat biraz yüksek geldi bana düşünme aşamasındayım

özelden mesaj gönderemiyorum cnm kusura bakma. Biz düğünden bir gün önce çekim yapacağız 1200tl'ye anlaştık. damatgelin oktay bingöl yazıp aratırsan çıkıyor sitesi. Benim bir hocamın kardeşi ve birçok kişiyle görüştüm netten baktım hem en uygun hem de profesyonel olanı o geldi.

Çekimleri Urla, Çeşme ve Alaçatı da gerçekleştirdik. Belki arkadaşlar için bir fikir olur.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…