• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün fotoğrafçısı ve fonlar

Şimdi birşey soracağım(cehaletimi mazur görün) bu fonları nasıl kullanacağız? Yani benim düğün fotoğrafları cd de değil:sm_confused: Yani bu fonları kullanmak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor kızlar?

nefertari bildiğim kadarıyla anlatayım...
buradaki fonlara istediğin şekilde uygun tarzda çekilmiş kendi fotoğraflarını photoshop programını kullanarak yerleştirebilirsin ancak...fotoğrafların cd de falan değilse de tarayıcı kullanarak bilgisayara atman gerekir...photoshop çok da zor bi program değil ama ha deyince de olmuyor bilen birinden yardım almalısın ...kolay gelsin şimdiden...

İlgin için teşekkür ederim canım sağola.s.

İçlerinde gerçekten muhteşem fonlar var bencede çok şatafatlı fonlar gelinle damattan çok kendini sergiliyor bende sadelerinden yanayım : )

ya arkadaslar fotoshop programını ındırdım ama acamıom nerden calıstır dıcemmm bılen var mıı:uhm:

sevgilim işinini yanı sıra profosyenel foto işi de yapıyor..

moda fotocusu :icecream:

normalde düğün fotosu çekmiyor ama bizim düğünümüzü tabi ki o çekicek..

o masraftan kurtulduk laelaelaelaelae

Birşey eklemek istedim.Benim düğünden önce aklıma gelmemişti.Çok iyi bir fotoğrafçıya gittim ama mutlaka düğünden önce gidip albümlere bakın ve vereceğiniz pozlara bakın.Yoksa o gün fotoğrafçının insafına kalmış

süper resimler ya walla...pmbeli arkadaşim ilk verdiğin link açilmiyor....

Back