• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçısı Seçimi

Fotoğrafınız önceden seçmeniz sizin. Yararınıza olur hem tàrıhr doluyor hem de içiniz rahat bir şekilde o günü bekliyor olacaksınız okdacokntelasınız oluyorkı bazen sizler için en önemli seyi altlayabiliyorsunuz , sizlere tavsiyem fotoğrafınız ile ön görüşme yapın ve yanında rahat hız edebileceğiniz birini seçin

Hande Hanım benim elimde videom ve fotoğraflarım var kanıt olarak. Burda gelip yalan söyleyecek kadar düşmedim.Canı gönülden tavsiye ettiğiniz kişi düğün gününden beri telefonlarımıza çıkmıyor.Arayıp özür bile dilemedi.Elemanları muhattap oluyor bizimle.Onların da açıklaması o gün farklı bir eleman çalışmıştır ondan kötü çıkmıştır.Böyle bir mazaret var mı ? Bu kabul edilebilir mi? asla hakkımı helal etmiyorum videoma her baktığımda ağlıyorum.Resmim zaten yok 10 tane zor çıktı.Biz hariç garsonları bile çekmiş.Fiyat konusunda onun verdiği fiyatın aynısını birçok yer veriyor ve daha kaliteli işler çıkarıyor keşke milyarlarım gitseydi de elimde güzel bi anım kalsaydı.Bir de bana emrivaki ile düğün yeriyle anlaşmamız var dışardan kimseyi getiremezsiniz dedi.Bu muydu güvencesi.Nasıl bir zevkiniz var bilmiyorum ama By Yekta Türkiyedeki en rezil ve sözünde durmayan bi kurum.Özellikle Bahri Bey bu yaptığınız insanlığa sığmaz.
burda yapılacak en güzel şey tüketici dernegine şikayette bulunmanız ve tazminat davası acmanızdır..mademki elinizde kasediniz var alın götürün ve dava acın ya size yeni bir dügün yapmak zorunda kalacaklardır yada iyi bir tazminat ödemek zorunda kalacaklardır..ayrıca bu formda paylaştıklarınızı şikayet .com gibi sitelerde paylaşırsanız insanlar sizin sayenizde madur olmazlar..

Back