Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkurler bılgıler ıcın istanbuldayım ben bende bı kac yere soruyorum bıyer bayagı guven verdı gıbı tavsıyelerı beklerımKesinlikle aylar önceden ayarlamalısınız.Mesela biz stüdyo değil de düğün hikayecisi istedik 4 ay önceden ayarlalama rağmen doluydu.Biz de bir gün sonraya aldık düğünü bir gün sonra olması için bir engel yoktu Allahtan...Birde düğündeki fotoğrafçı ayrı oluyor her düğün hikayecisi düğüne girmiyor çünkü.Düğün için ayarladığımız fotoğrafçı da biz iki kişi geliyoruz birimiz foto çekiyor diğerimiz kamera çekiyor dedi.o gün boşta bir adamımız var o da anca foto çeker dedi bizde kabul ettik mecbur.Allahtan orkesra kamera da çekiyormuş da öyle üç fotocuyla halletmek zorunda kaldık.yani dört ay önceden ayarladığımız halde sıkıntı çıktı.tabi fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değişir.Bazı fotoğrafçılar pek tercih edilmediği çin bir kaç hafta önceden bile ayarlayabilirsiniz ama bu duruma düşmeden ayarlayın derim ben.Hangi şehirde yaşıyorsunuz bu arada?
merhaba arastırmaya yenı basladım ama genelde paket paket yapıolar 1000 ve 2000 arası değişiyor içinde albumde var ıste gelın alma kuafor dıs cekım dugunun başı falanteşekkürler bilgiler için ben ankaradayım fiyatları nasıl oluyor bu çekimlerin? bugün kardeşim bir yere sormuş sadece stüdyo çekimi 20 fotoğraflık albüm 750TL demişler. piyasası nedir bilmiyorum ama bana oldukça fazla geldi.
Ben stüdyo çektiröedim ama stüdyo fiyatına düğün hikayecim vardı.iyi araştırın bence.teşekkürler bilgiler için ben ankaradayım fiyatları nasıl oluyor bu çekimlerin? bugün kardeşim bir yere sormuş sadece stüdyo çekimi 20 fotoğraflık albüm 750TL demişler. piyasası nedir bilmiyorum ama bana oldukça fazla geldi.
Eğer düğün hikayecisi istersen kendi fotoğrafçımdan çok memnun kalmıştım kocaeliden sadece yakın illere gidiyor.ist.e de gidiyorlar yol parası almıyorlar.Karı koca çalışıyorlar çok tatlılar.Üstelik stüdyo fiyatına daha fazla foto geçiyor eline.Farklı paketleri var benimkinde kuaför filan yoktu sadece açık mekan çekimi istedik 700 civarı verdik.Onları da istersen 1000i biraz daha geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam iki yıl önce...300-400 civarı foto cd de veriyoruz demişlerdi de süremiz yetmemişti bizim.Bunun dışında sizin seçeceğiniz 50 fotodan albüm oluşturuyorlar stüdyolarda gördüğümden daha büyük yanında da iki cep albümü ve evime asmak istemeyeceğim kadar büyük duvara asmak için resim gönderdiler.Seçtiğniz pakete göre aile albümü de var.Düğün-doğum fotoğrafçısı gülistan ilhan olarak araştırabilirsiniz.face de daha çok foto var.Birde hakan kipçak var bu işin en iyilerinden onu çok istemiştim ama 2000 istemişti.teşekkurler bılgıler ıcın istanbuldayım ben bende bı kac yere soruyorum bıyer bayagı guven verdı gıbı tavsıyelerı beklerım
teşekkurler bılgıler ıcın istanbuldayım ben bende bı kac yere soruyorum bıyer bayagı guven verdı gıbı tavsıyelerı beklerım
evet hiçbişeyin garantisi yok sadece ıstedımız gunu tutturmak ıcın ufak bı kapora verilebilir. facebook ta DÜĞÜN EKİBİM diye bı yer buldum sanırım onlarla anlaşıcam gibifotoğrafçının portfolyosuna bakıp istediğiniz tarza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. her fotoğrafçı her isteneni veremeyebilir tarzı dışına çıkmak istemeyebilir. uygun fiyat vermesi ilk kriteriniz olmamalı. ücretin tamamını anlaşma gününde ya da çekimde isterse bence güvenmeyin, yarı yarıya ödeme yaparsanız iki taraf için de güvenceli olur. şimdiden rezervasyon yaptırmak mantıklı fakat olası aksiliklere karşı da, tarih esnetilebilir mi bunu da sorun. hava şartları, çekim günü yaşayabileceğiniz aksilikler sonucu nasıl bir tutumu olacak bunlar önemli. hiçbir şeyin garantisi yok çünkü.
ben de kendi fotoğrafçımı öneririm "by yekta" bahri özcan. profilo avm beyaz caddede ofisleri var. hem fiyat olarak uygundu hem de gerçekten çok ilgililer, çekim öncesi olduğu kadar fotoğraf seçimi zamanında da.
nişanda "geç kaldınız, benim için sorun değil siz gerileceksiniz" diyen bir fotoğrafçıdan sonra baya detaylı bir arayışa girmiştim
düğün çekiminde bu sefer doğru tercihi yaptığımı anladım. tahminimden de çok çok eğlenceli geçti ve bu neşe fotoğraflara da yansıdı, çok güzel bir albüm oldu...
Hande Hanım benim elimde videom ve fotoğraflarım var kanıt olarak. Burda gelip yalan söyleyecek kadar düşmedim.Canı gönülden tavsiye ettiğiniz kişi düğün gününden beri telefonlarımıza çıkmıyor.Arayıp özür bile dilemedi.Elemanları muhattap oluyor bizimle.Onların da açıklaması o gün farklı bir eleman çalışmıştır ondan kötü çıkmıştır.Böyle bir mazaret var mı ? Bu kabul edilebilir mi? asla hakkımı helal etmiyorum videoma her baktığımda ağlıyorum.Resmim zaten yok 10 tane zor çıktı.Biz hariç garsonları bile çekmiş.Fiyat konusunda onun verdiği fiyatın aynısını birçok yer veriyor ve daha kaliteli işler çıkarıyor keşke milyarlarım gitseydi de elimde güzel bi anım kalsaydı.Bir de bana emrivaki ile düğün yeriyle anlaşmamız var dışardan kimseyi getiremezsiniz dedi.Bu muydu güvencesi.Nasıl bir zevkiniz var bilmiyorum ama By Yekta Türkiyedeki en rezil ve sözünde durmayan bi kurum.Özellikle Bahri Bey bu yaptığınız insanlığa sığmaz.Valla kızlar açık konuşmak gerekirse bende 1 yıl önce evlendim dış çekim düğün fotoğraflarını ve videosunu By Yekta'ya yaptırdım Bahri Beye gayet memnun kaldım buradan da ayrıca Bahriye Beye teşekkür ederim fiyat konusunda çok yardımcı oldu. Canı gönülden tavsiye ederim Mecidiyeköy profilo AVM'de yerleri mevcut ve ayrıca kuzenim de düğün çekim ve video konusunda BY Yekya'ya yaptırdı gayet memnun KALDILAR yani hem 2 ay oldu Avcılar Atapark'ta düğünleri oldu... Tekrardan teşekkürler videomu izledikçe ve gelinliğime baktıkça hatırlıyorum o güzel anılarımı...