Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğün fotoğraf çekiminde gelinlik giymek şartmı
- Konu Sahibi Beyza2812
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.142
- 468
Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Gelinliginizi kirletmeden cekim yaptirabilirsiniz. Bunun disinda ne giyeceginiz sizi ilgilendirir... baska bir beyaz elbiseyle fotograf cekilmesi size dugun fotografi hissi yasatacaksa, oyle cektirebilirsiniz. Kim karışır...
- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
Olur bence neden olmasın benim arkadaşımda öyle yapmıştı cok güzel sade bir beyaz elbise almıştı çekim için çok da güzel olduMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
- 12 Ekim 2022
- 1.686
- 4.211
- 63
Neden kuru temizlemeye vermiyorsunuz?Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
- 4 Şubat 2023
- 509
- 808
- 23
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Neden olmasınMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.748
- 548
- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
Kardeşimin çekimi sahildeydi ve beyaz bir elbise giymişti bence gelinlikte daha rahat ve daha hos çıkmıştı fotolarıMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Neden olmasınki. Sonuçta senin bileceğin birşey.
Ben mesela hiç yaptırmadım dış çekim. Hiçte pişman değilim.
Bence düğünün stresine stres eklemeye gerek yok.
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Beyaz elbise ile daha güzel oluyor bence.Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Balayında çekim yapti kuzenim güzel olmuştu.Düğünden sonra dış çekim yap ben öylr yapacağım. Düğünle balayı arasına bı kaç gün zaman koy o ara git. Aldıysan balayını balayından sonra git. tabıkı şart değil . Ama salon fotoğrafcıları kalitelş olmuyor sen birini özellikle tutmadıysan
- 16 Ağustos 2023
- 16
- 7
- 1
- 34
merhaba ben dıs cekim icin ozel model dikiyorum ayarlamadiysaniz yardimci olurumMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
- 12 Temmuz 2023
- 72
- 57
- 3
- 24