• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün dansı

bizim de ilk dansımız yalın meleklerin sözü var ile oldu.sözleri çok anlamlı,gözlerimizin içine baktık,sonuna doğruda birbirimize sarıldık öyle dans ettik,çok güzel olduopuyorumnanaktan

Ben 1 Kasım 2009 da evlendim...

Giriş müziği olarak Can Atilla Rumeli Hisarının Yapılışı
ılk dans için Soner Arıca Seni Seviyorum
Pasta için de Mirkelam Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz? ( Bu çok samimi ve şirin olmuştu doğrusu)

Kına da ise giriş için Bond "Fuego" ilk dans için de Rafet El Roman Ömrümün Sahibi parçalarını kullanmıştım.

Aslında düğünde Marc Anthony "My Baby You" parçasını kullanacaktım ama -belki komik bulacaksınız ama- düğünde bir de yabancı konuğumuz vardı; "Bunların kendi dillerinde güzel şarkıları yok muymuş da başka dilde şarkı seçmişler." diye düşünmesin diye Türkçe şarkı seçtim... :-))

arkadaşlar FUNFUN isimli melodi Nicolas Jorelle ait parçanın adı Valse FANFAN diye bi filmin müziğiymiş ben buldum tamamını bende nişanımda giriş müziği yapmıştım eylülde bu şarkıyı ve çok seviyodum sonunda buldum tamamını.. İsteyen varsa mail atabilirim adresinize.

Arkadaşlar sonunda buldum tam versiyonunuopuyorumnanaktan
işte FUNFUN..muhteşem bir melodi,çok uygun giriş için ,hem çok görkemli,hem romantik,hem de uzun bir melodi,ben de bunu kullanacağım giriş müziği olarak..

ama link veremiyormuşum,yeni üyelerden olduğum için:(

şöyle yazayım o zaman,EVLıLıĞıM ve GELıN DAMAT DÜĞÜN GıRıŞ MÜZıĞı yazın,çıkan parçalardan ismi VALSE olan...umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:
Ben dans müziği için Osman Öztunç-Geri Gelen Mektup'u düşünüyorum. Sizin söylediklerinizden biraz farklı tarzda ama sözlerinin bir kısmı beni bir kısmı nişanlımı yansıtıyor. Kesinlikle Türkçe müzik istiyorum. Bakalım düğüne daha var fikrim değişmezse tabii (:

arkadaşlar bizim düğünümüz 2 yerde oldu.kız tarafında tarihi bir kervansaray hoteli bahçesinde diğeri kır düğün salonunda.iki düğündede FUN FUN giriş müziğiydi.harika olduğunu söyleyebilirim çok görkemli,merak uyandırıcı,gittikçe yükselen ses gelin ve damatın çıkışı için çok uygun bence.Ardından hemen dans şarkımız girdi. Chris De Burg'un LADY ıN RED şarkısı.Çok hoş bir şarkı ve uzunnn :) nette bi çok yerde videosunu bulabilirsiniz.Mutluluklar diliyorum herkese....

Dans müziği Türkçe mi yoksa yabancı birparça mı olmalı ona karar vermek lazım,
Türkçe seçilince manasına herkes kulak veriyor,
yabancı dil olunca anlamayan ya da önemsemeyen çok oluyor.

mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta düşünüyoruz biz de :) o yazdığınız müziklere de bi bakıcam:) belki kararımız değişir

arkadaşlar bizim düğünümüz 2 yerde oldu.kız tarafında tarihi bir kervansaray hoteli bahçesinde diğeri kır düğün salonunda.iki düğündede FUN FUN giriş müziğiydi.harika olduğunu söyleyebilirim çok görkemli,merak uyandırıcı,gittikçe yükselen ses gelin ve damatın çıkışı için çok uygun bence.Ardından hemen dans şarkımız girdi. Chris De Burg'un LADY İN RED şarkısı.Çok hoş bir şarkı ve uzunnn :) nette bi çok yerde videosunu bulabilirsiniz.Mutluluklar diliyorum herkese....

canım benim gerçekten mükemmel seçimler,kim seçmişse müzik konusunda çok zevkliymiş...lady in red in girişi çok hoşşşşş! funfun zaten benim favorim,çok güzel olmuştur eminim...

AA BU ARADA MANİSADASIN,SAÇ,MAKYAJ KONUSUNDA ÖNERECEĞİN BİR YER VAR MI CANIM BANA? MANİSAYA GELİN GELİYORUM ANKARADAN:3:

offf benimde derdim bu şu aralar
kararsızım

onur akın seni seviyorum
çelik dilberim
olabilir

yabancı istemiyorum ki sözleri anlamlı olsun

sizce hangisi kızlar

bu arada fun fun şarkısını bulan varsa banada gönderebilirmi

hakan yeşilyurt-sen aşksın

Uzun uzun anlatılmaz
Tel bildiğim sen aşksın
Senin için yaşıyorum
Herşeyimsin sen aşkım..

şarkının dans edilecek bölümüne gelmeden önce bi süre geçiyodu o sürede salona giriş aşaması olmuştu :D yani müziğin girişiyle salona girmiş o sırada şarkının asıl müziği başlayıp dans etmiştik gayet hoş olmuştuç hemde her bir kelimesi cümlesi herşeyiyle uyumluydu.

ha birde çok fazla kişi bu şarkıyı bilmiyordu o yüzden çok tanıdıkta gelmemişti bu parça insanlar. sonrasında çok kişi gelip nerden buldunuz bu parçayı kim söylüyor diyen oldu :9

Son düzenleme:
nişanda da cevdet bağca-yasaklarda buda çok güzeldi.
nişanımızda da danstan sonra gelip kim söylüyor bunu çok sevdik diyenler oldu hatta bu bizimde şarkımız oldu diyenler bile :)

ben seni uzaklarda
ben seni tuzaklarda
ben seni yasaklarda sevdimmm

benim nişanımda dans müziğimiz ulaşcan ay-benimle evlenirmisin şarkısıydı düğün müziğimizde zeuhal olcaydan-pervane şarkısı süperdii süperrrr kaydirigubbakcemile2

Back