• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün dansı

benimkisi sefarad " seni ne çok sevdiğimi" ydi
türkçe önerebileceğim parçalar :

zuhal olcay- pervane
ayten alpman - ben varım
gülben ergen - teşekkür ederim
kayahan - seninle her şeye varım ben
onur akın - seviyorum seni

slow parça olacak diye dikkat ederken " allah belanı versin" gibi sözlere sahip olan
parçalar seçmemeye özen gösterin . Siz dans ederken fonda " eski sevgiliye sitem dolu sözler " çalmasın :))

arkadaşlar bu fun fun müziğini bulamayanlar için söylüyorum.ben çok araştırdım internette ve tabiki bulamadım en sonunda buldum ama,şarkının ismini bilmiyorum ama şarkıyı indirebilirsiniz.şöyle;orbit adında bir program var ilk önce onu bulun yükleyin,sonra internetten evliliğim.com açın orbiti kurup çalıştırın.orada tepede yeşil ışıklar yanıp sönüyor 1 diye sonra buna download edisin mi diyor ok deyin sonra şarkı sizin.........çok şükür ben de buldum böylelikle sositososito

kızlar fun fun müziği bende var.Nasıl yollayabilirim bilen varsa anlatsın yollayayım size.

bende öğrenmek istiyorum ama 3 hafta kaldı nasıl öğrenirim bilmiyorum bi site olsada. şarkıda seferat seçtim çok teşekkürler arkadaşlar. 3 hafta sonra düğünüm ve dansımda seferat olcak.

kızlar fun fun müziği bende var.Nasıl yollayabilirim bilen varsa anlatsın yollayayım size.

meralcim fun fun ı yollayabileceğini söylemişsin mail adresimi yazıyorum en kısa zamanda bnm mailime gönderebilirsen çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler.. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar düğün salonunda nikah olacak salona giriş fun fun istiyorum
peki salona girdikten sonramı ilk dans olur sonra nikah yoksa salona girdikten sonra nikah sonramı ilk dans olur acil bilgi lütfen

yeni bir düğünden geldim önce gelinle damat içeri girdi bi açılış dansı biraz danstan sonra gelinle damat yerlerine oturdular ve duvarda gelinle damadın bebekliklerinden itibaren bu güne kadar olan dönemleri bir slayt şeklinde hazırlanmış onu izledik ben bu fikri çok beyendim çok hoş olmuştu sonrada nikah ve düğüne devam allah herkese mutluluk nasip etsin inşallah

:asigim: benim dans müziğim kayahan seninle herşeye varım dı
aşkımla gözlerimizin içine bakarak söyledik ve dansımız ettik kesinlikle öneririm sana

sonra ki dans müziğimiz gülben ergen teşekkür ederim

pasta kesilirkende kıraç endamın yeter di (eşim hep bana söylerdi ve bunu çok istedi dans müziği biraz hızlı olunca b,zde pasta kesilirken yaptık ve çokta hoş oldu

opuyorumnanaktan

bizimde ilk dans müzik kayahandı (seninle herşeye varım ben)
e-pack ın dedigi gibi bende bu şarkıyı öneririm ,
süper bir parca cok yakışıyor ve canlı bir müzik öyle slowda degil neşeli.
ben ve eşimde bu parcayı birlikte söylemiştik gözlerimize bakarak insanın elinde degil söyleyi veriyorsun o an:::::::::::::::::::::::::::hihoyyyt

kızlar düğün salonunda nikah olacak salona giriş fun fun istiyorum
peki salona girdikten sonramı ilk dans olur sonra nikah yoksa salona girdikten sonra nikah sonramı ilk dans olur acil bilgi lütfen

BİZİMDE NİKAH DÜĞÜNDE OLDU BİZ GİRİŞTE AYRI GELDİK .O AYRI BİR YERDEN BEN AYRI BİR YERDEN GELDİM VE ORTADA BİRLEŞTİK BANA EL CİCEGİMİ VERDİ.SONRA İLK DANSIMIZ ETTİK VE DANSDAN SONRADA NİKAHA OTRUDUK NİKAH BİTTİKTEN SONRADA DUAGIMI ACTI EŞİM...............
BENDE ÖNCE NİKAH SONRA DANS İSTİYORDUM AMA BİZİM SALONUN GÖREVLİLERİ DEDİKİ ÖYLE OLUNCA YANİ NİKAH SONRA DANS MİLLETİN İLGİSİ KESLİYOR AMA İLK ÖNCE DANS VE PEŞİNE NİKAH OLDUNMU MİLLET SABIRLA İZLİYOR AMA GERCEKTEN BÖYLE OLMASI DAHA DA GÜZELMİŞ VE SÜPER GECTİ alkisalkisalkis

baha işte bu bizim hikayemiz
paSta kesilirken de KENAN DOĞULU KANDIRDIM ÇOK GÜZEL İKİSİNİN DE SÖZ VE MÜZİĞİ HOŞ OLUYOR

Müslüm Gürses'in Sensiz Olmaz şarkısını öneririm kızlar,Müslüm birtanedir zaten.
Aman dikkat edin salonda kendini jiletlemeye kalkanlar olmasın :)

biz çelik in dilberim şarkısında dans etmiştik süperdi..hem alışılmışın dışında(yada ben daha önce rastlamadım)güzeldi herkes çok beğendi..:asigim:

Bende Fun Fun'u istiyorum ama bulamadım bi türlü yardımcı olabilecek var mı acaba????????
Arkadaşın verdiği yerde var ama demosu 1.11 dakika biraz kısa sayılır tam şarkıyı nerden bulabilirim????

Back