• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün dansı

Kartanesi i

Sedef
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
498
4
318
Bursa
ben düğün dansıma karar veremiyorum nişandada dans müziği heycandan düşünememiştim. nişanda sordular gelin hanım şarkı ne çalsın ben yukardan bilmemki dedim kafana göre takıl dedim.BU ŞARKI BİZİM OLSUN AŞKIMIZ SON SÖZ OLSUNU ÇALDI ADAM. düğündede kararsızım yaa sizce ne olsun dans şarkım türkçe olsun. sizin düğünde ne çalmıştı dans ederken. nişanlımla dans etmesinide fazla bilmeyiz hehehehe. napcaaaz nişanda elimi üste koycama beline koydum ilk nişanlım belimden çek dedi rezil olduuuuuum oda çok biliyoyaaa. kaydirigubbakcemile3

Türkçe şarkı konusunda kararlı mısınız bilmiyorum.Bizim dans müziğimiz Enya-Only Time idi.Muhteşemdi.:delphin:

bizim yüksek ihtimalle nikahımız olacak:asigim: giriş müziğimiz Kayahan - Bir Aşk Hikayesi

şarkılarda açılıyo tıkla müziklerin üstüne indirilio indirilmeden dinlenmio khena. baktım müziklere kulağa hoş ve aradığım giriş müziği ve pasta müziğini seçtim. teşekkürler gülçehre ama dans müziği hala kararsızım

enya:only time giriş müzüğiydi ağır apır harika prensesler gibiydim zaten kırmızı halıdan yürürken :)

soner arıca:seviyorum da ilk dansımızdı biz cd.ye çekip verdik salona ah ahh 7 ay oldu :)

gülçehre funfun çok güzel ama orjinal ismi ne şarkının adı bulamadım biliyorsan yazarmısın canım

arkadaşlat benımde temmuzda nişanım var bende gırıs muzığımı fun fun u seçtim patronum da bu muzıkle gırıs yapmıstı divan kuruçeşmede çok guzel olmustu tavsıye ederım. :))

düğünüm olucaak ve ben de fun fun müziğinee bayıldıımmm !!!!
noolur sarkının kimin sarkısı oldugunu söylermisinizz ölceeem aramaktaan ve hiçbi yerde bulamıoorummm , eger yardımcı olursanız cook ama cook sewiniirimm. zaman ayırdıgınız için simdiden cok tesekkürlerrr!!!:bbo:

kızlar aynen ben de istiyorum biliyorsanız noluur yazın bu funfun orjinal ismi nedir,bu şarkı starda güzellik yarışmalarının finalinde çıkardı hatırlıyorsunuzdur di mi

yabancı düşünürseniz TAKE MY BREATH AWAY güzel

ama ben herkesin anlayamadığı dildeki şakılara karşıyı.
bence en güzel ve anlamlısı o gün için değerlisi

İLAN-I AŞK süper oluyo.bizimki oydu.yanında birkaç tane daha çaldılar.

seni seviyorum (orhan ölmez) ve dönmez olsun.
bende keşke üçünüde çalsalar diye içimden geçirmiştim.ve bence süperdi.

Back