D Deniz_03 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 2 0 6 34 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Deniz_03 #1 Merhaba; Yakın zamanda yapılacak olan bir düğünümüz için fotoğraf çekimi konusunda arayış içerisindeyiz. Klasik düğün çekimlerinden farklı olarak konsept bir çekim istiyoruz. Bir kurgusu, hikayesi olması çekimleri farklılık katacağını düşünüyoruz. İlk akla gelen dönem kıyafetleriyle tarihi mekanlarda çekim yapılması ancak bunlardan daha farklı olarak ne gibi şeyler yapılabilir ? Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum. Kendi çekimlerinizmiş gibi düşünüp tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.. Herkese şimdiden teşekkürler :)
Merhaba; Yakın zamanda yapılacak olan bir düğünümüz için fotoğraf çekimi konusunda arayış içerisindeyiz. Klasik düğün çekimlerinden farklı olarak konsept bir çekim istiyoruz. Bir kurgusu, hikayesi olması çekimleri farklılık katacağını düşünüyoruz. İlk akla gelen dönem kıyafetleriyle tarihi mekanlarda çekim yapılması ancak bunlardan daha farklı olarak ne gibi şeyler yapılabilir ? Bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum. Kendi çekimlerinizmiş gibi düşünüp tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.. Herkese şimdiden teşekkürler :)
perigunlugu .. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 6.379 10.803 298 26 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Deniz_03 #2 Merhabalar, Bir fotoğrafçı olarak fikirlerimi belirtmek istedim Osmanlı dönemini anlatacak kıyafetlerle bir konsept oluşturabilirsiniz. Yine bu konsepte at arabası ile birleştirerek farklılaştırabilirsiniz. yada ikinizde beğendiği eski bir türk filminin en özel ve en unutulmayan karelerini gerçekleştirebilirsiniz.
Merhabalar, Bir fotoğrafçı olarak fikirlerimi belirtmek istedim Osmanlı dönemini anlatacak kıyafetlerle bir konsept oluşturabilirsiniz. Yine bu konsepte at arabası ile birleştirerek farklılaştırabilirsiniz. yada ikinizde beğendiği eski bir türk filminin en özel ve en unutulmayan karelerini gerçekleştirebilirsiniz.
D Deniz_03 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 2 0 6 34 İstanbul 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Deniz_03 #3 gizem89 .!.: Merhabalar, Bir fotoğrafçı olarak fikirlerimi belirtmek istedim Osmanlı dönemini anlatacak kıyafetlerle bir konsept oluşturabilirsiniz. Yine bu konsepte at arabası ile birleştirerek farklılaştırabilirsiniz. yada ikinizde beğendiği eski bir türk filminin en özel ve en unutulmayan karelerini gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Osmanlı dönemi çok klasik olur, çok kullanılan bir konsept. Ancak eski bir filmden kareler daha çok ilgimi çekti :) Başka önerisi olan yok mu ?
gizem89 .!.: Merhabalar, Bir fotoğrafçı olarak fikirlerimi belirtmek istedim Osmanlı dönemini anlatacak kıyafetlerle bir konsept oluşturabilirsiniz. Yine bu konsepte at arabası ile birleştirerek farklılaştırabilirsiniz. yada ikinizde beğendiği eski bir türk filminin en özel ve en unutulmayan karelerini gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Osmanlı dönemi çok klasik olur, çok kullanılan bir konsept. Ancak eski bir filmden kareler daha çok ilgimi çekti :) Başka önerisi olan yok mu ?