- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.368
Teyzem sağolsun, Allah akıl fikir versin, çok verici oldu. Öyle ben verdim ben yaptım, gelin bana baksın hizmet etsin kafasına da girmedi. Yalnızlığı pek sever, kalabalık basar onu. Neyse, baba evinde kanepe üstünde yatan kezban koca evinde hanım oldu, sorunsuz geçen hamilelik ve gayet uysal çocuğa rağmen evde elini bi işe sürmemiş. Kuzenim işten gelmiş yapmış 1 yıldır. En sonunda bi kavga kopmuş, kadın çocuk ile gitmiş baba evine. Şimdi de gelse alsa kocam diye bakıyormuş.O anlar gozden cikiyor demek ki ?
siz evlimisiniz boşanıyor musunuz?nişanlımısınız?bu kısımları anlayamadım.Aslında nişanlandığım dönemde maddi sıkıntı yoktu ve aklımıza ne geldiyse görüp yaptık ama benim aklımın kosesindeydi hep hayat ne getirecek bakalım diye, içime dogmuş belki olmayacağı
Nişan atmıştı, eski nişanlısı başkası ile mi nişanlanmıştı evlenmişti orasını hatırlamadım.siz evlimisiniz boşanıyor musunuz?nişanlımısınız?bu kısımları anlayamadım.
ben istiyorummm o yalılardannn.kızıma da şatafatlı bir otel düğünü isterimm bananeeeeZüğürt tesellisi ve bi tık çekememezlik seziyorum bu konuda, hani böyle yalıların önünden geçerken derler ya aman zenginlik olsa nolur huzur yok ki o evlerde , hasetin atasözü olmuş hali , bu geldi aklıma
E ya boşanırsak diye evlenmeyelim de o zaman, ne gerek var ev bul eşya düz falan bi ton masrafCok haklisiniz tamamen anlasmakla alakali iste anlasip anlasamayacagini bilmeden milyarlari nasil savuruyorlwr oyle
Bizim ailede de öyle. Sıfır borç, çoğu zaman aman kirada oturmasınlar diye alınan ev ile evlendirmeye çalışırlar sonrasında ben buraların ağasıyım tavrı olmaz. Ama tüm bunları yapmak için kendi hayatlarından çok taviz veriyorlar, hiç akıllıca gelmiyor yaptıkları. Benim yapmayacağım birşey en azından.Ben de zaten yapılan şeyleri üzerime alınmamıştım kimle evlense yapacaklardı, tadını çıkardım
Sadece şeyi takdir ediyorum katip bacı düğün sonrasına evlenen çifte tek kuruş borç bıraktırmıyorlar, aralarındaki ilişkiyi geçimlerini maddi sıkıntılar etkilemesin bi de onunla uğraşmasın diyorlar bize de aynısını yapmışlardı, şuan bakıyorum da çok kral hareket değil mi ya
2 kişi çalışıyor artık.gayette öderler kendi düğün borçlarını.takı vs dışında ben de karışmazdım valla.bu dünyaya ben de yaşamaya geldim.en sevdiğim kişi evladım için bile aşırı tutumlu olamamBizim ailede de öyle. Sıfır borç, çoğu zamanaman kirada oturmasınlar diye alınan ev ile evlendirmeye çalışırlar sonrasında ben buraların ağasıyım tavrı olmaz. Ama tüm bunları yapmak için kendi hayatlarından çok taviz veriyorlar, hiç akıllıca gelmiyor yaptıkları. Benim yapmayacağım birşey en azından.
ben istiyorummm o yalılardannn.kızıma da şatafatlı bir otel düğünün isterimm bananeeee
darısı başıma .çok aminnnnnnHaha bugün bi gelin annesi kızının düğününde çılgınlar gibi oynamış onun dedikodusunu yapıyorlardı kayınvalidemler, sonra damat tarafının çok zengin olduğu konuşuldu “Dedim işte bu ben, hayat çok pahalı kızım deli zengin bi yere gelin giderse en çok ben oynarım, kimseye bırakmam”
Ay hem aşık olsunlar hem yakışsınlar hem yalı olsun hem de para, amaaannnn , sonra da kızımı gören böyle kkya kıskançlıktan konu açsın, amin
Bizim ailede de öyle. Sıfır borç, çoğu zaman aman kirada oturmasınlar diye alınan ev ile evlendirmeye çalışırlar sonrasında ben buraların ağasıyım tavrı olmaz. Ama tüm bunları yapmak için kendi hayatlarından çok taviz veriyorlar, hiç akıllıca gelmiyor yaptıkları. Benim yapmayacağım birşey en azından.
Aynen.2 kişi çalışıyor artık.gayette öderler kendi düğün borçlarını.takı vs dışında ben de karışmazdım valla.bu dünyaya ben de yaşamaya geldim.en sevdiğim kişi evladım için bile aşırı tutumlu olamam
Eski konularımdan anlasılır belki, aşkı memnu tarzı bir hayatım oldu benim dalga serbestsiz evlimisiniz boşanıyor musunuz?nişanlımısınız?bu kısımları anlayamadım.
ben şimdiden anlatıyorum valla.iyi bir okul okursan şöyle araban olur yazlığın olur dünyayı gezersin vs diye 10 yaşındaki çocuğa.hayalci büyümesin çalışsın dersine.anne baban orta halli zengin değiliz de derim devamlı.Aynen.
Güzel yetiştirip,iyi bir eğitim almaları için elimizden geleni yaptıktan sonrasında düğünü derneği derken kendi hayatından olamam.
İmkanin vardır en güzelini de yapmak istersin orası ayrı ama kendini zorlayarak düğün dernek işlerine girmek doğru gelmiyor. Çocukların da bunu kabul etmemesi lazım aslında.
Aileyi üzmeyecek kadar para varsa sıkıntı yok tabi.Ya işte para bi sorunu daha çözüyor tahin bacı , aileyi üzmeyecek kadar zengin olunursa rahat rahat da hem düğününü hem evini yapar hem de hayatından kısmaz. Yoksa krediyle yapılan düğünlerden farkı kalmaz sonrası hep üzüntü hep stres