- 29 Mayıs 2021
- 13.391
- 86.789
- 36
Hayalleri sade olsaydı şimdiye evli olacaktiniz halbuki.Rabbim herkesin gonlune gore versin, diyorum ki artik anlasabildigim insani bulunca direk nikah yapalim olsun bitsin, nisanlimin gelin alirken bile enteresan gosterisli hayalleri vardi, sonuc ise biz yok olduk
Aynı evin içinde yaşamaya başlayınca tanıyor aslında insanlar birbirlerini tam olarak ki bazen gerçekten tanıdım diyorsun ama evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca gerçekleri görüyorsun.Cok haklisiniz tamamen anlasmakla alakali iste anlasip anlasamayacagini bilmeden milyarlari nasil savuruyorlwr oyle
Diyorum ya gorkemmli bir dugune gidiyoruz sanirsin deliler gibi asik, yillardir bu ani beklemis, oysa 1 ay olmus tanisaliMasraflı düğünle geçinmenin ne alakası var
Cok haklisinizGörgüsüzce saçma sapan maddi durumlarının yetmediği herşeyi istiyorlar yapıyorlar sonra gelsin kredi borçları
Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor yineCok haklisiniz tamamen anlasmakla alakali iste anlasip anlasamayacagini bilmeden milyarlari nasil savuruyorlwr oyle
Ha aklıma gelmişken, en sade düğün benim kuzenler arasında, eşit huzur seviyesine sahibiz.Züğürt tesellisi ve bi tık çekememezlik seziyorum bu konuda, hani böyle yalıların önünden geçerken derler ya aman zenginlik olsa nolur huzur yok ki o evlerde , hasetin atasözü olmuş hali , bu geldi aklıma
Maşallah rabbim daim etsin:)Benimkini erkek ailesi tamamen kendileri gösterişi sevdikleri için çok abartılı yaptılar, gittiğim en iyi düğün kendi düğünümdü, sonra burda yaşayınca buranın rutini olduğunu gördüm, on yıldır evliyiz.
Her şatafatlı evlenen boşanmıyor yani
O anlar gozden cikiyor demek ki ?Kuzenim. Kızın önüne dünyaları yığdı. Ama sürekli de kavga ediyorlardı. Kaç kere ayrılma eşiğine geldiler. Sonuç, 1 çocuk ile boşanıyorlar.
O asama zaten her seyi tamamlayanAynı evin içinde yaşamaya başlayınca tanıyor aslında insanlar birbirlerini tam olarak ki bazen gerçekten tanıdım diyorsun ama evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca gerçekleri görüyorsun.
Bende disarsan okusam oyle algilardim galiba haklisinizZüğürt tesellisi ve bi tık çekememezlik seziyorum bu konuda, hani böyle yalıların önünden geçerken derler ya aman zenginlik olsa nolur huzur yok ki o evlerde , hasetin atasözü olmuş hali , bu geldi aklıma
E milyarlar onların değil mi, ister savururlar ister yayarlar.Cok haklisiniz tamamen anlasmakla alakali iste anlasip anlasamayacagini bilmeden milyarlari nasil savuruyorlwr oyle
Kızlaar kıskanmadım vallahi, çok zengin arkadaşlarım boşanıyorlar onlara soramıyorum nedne o zaman bu kadar masrsf yaptınız diyeGörkemli bi düğüne gittiniz gelini damatı kıskandınız da bi ay sonra boşanmasını mı dilediniz yoksa
Kızlaar kıskanmadım vallahi, çok zengin arkadaşlarım boşanıyorlar onlara soramıyorum nedne o zaman bu kadar masrsf yaptınız diyeniye böyle şeyler düşünüyorsunuz ya, illa işimizi gücümüzü mü yazalım yok sefil değilim diye
he vallaSonra niye konulara ciddi yorumlar yapılmıyor diye duyar kasanlar oluyor.
Gelsin yapsınlar bu güzide konuya ciddili yorum.
Ay insanlar nasıl olsa boşanırız diye evlenmiyor tabi ki. Çok zengin diyorsunuz, kendi hayat standardına göre yapıyordur düğününü, ya boşanırsak ne olur en iyisi sade bir nikahla evlenelim mı diyecekler? Sanki paralar sizin cebinizden çıkmış da onu dert ediyorsunuz.Kızlaar kıskanmadım vallahi, çok zengin arkadaşlarım boşanıyorlar onlara soramıyorum nedne o zaman bu kadar masrsf yaptınız diyeniye böyle şeyler düşünüyorsunuz ya, illa işimizi gücümüzü mü yazalım yok sefil değilim diye
Dayanamadım yine yazdım bir sürü yorumhe valla
Aslında nişanlandığım dönemde maddi sıkıntı yoktu ve aklımıza ne geldiyse görüp yaptık ama benim aklımın kosesindeydi hep hayat ne getirecek bakalım diye, içime dogmuş belki olmayacağıAy insanlar nasıl olsa boşanırız diye evlenmiyor tabi ki. Çok zengin diyorsunuz, kendi hayat standına göre yapıyordur düğününü, ya boşanırsak ne olur en iyisi sade bir nikahla evlenelim mı diyecek insanlar? Sanki paralar sizin cebinizden çıkmış da onu dert ediyorsunuz.
Ha aklıma gelmişken, en sade düğün benim kuzenler arasında, eşit huzur seviyesine sahibiz.