How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

düğün altınları can sıkıntısı

Ben paragöz olduğunuzu hiiiç düşünmedim valla haklısınız bence 1 tane olsun ama adam gibi olsun ben hiç gösterişi sevmem takıp takıştıranlarıda hiç sevmem ne o öle milletin gözüne sokar gibi.. Benim bu konuda kayınvalidemle hiç problemim olmadı aksine ben almayın dedim istemedim bişey ne gerek var sanki bisürü altın mı takıcam koluma en sevmediğim şey.. Takmayın kafanıza nışanlınızla konuşun ben değersiz birimiyimde bana böyle muamele yapılıyor diyin açıklığa kavuşturun varsa kafanızı kurcalayan bişeyler konuşarak çözülür bu meseleler :) Ne sorun yaşayanlar ne büyük problemleri olanlar var sizinki çözülmeyecek bi sorunda değil aslında :KK66:

insanlar seni simdiden takmamıs buna tepkisiz mi kalıcaksın al o bilezikleri kendin tak dicektin anneni babanı söyliycektin arasınlar kaynanan kaynatanı kızımı böyle bisey dedi biz bunu kabul etmiyrouz ya hic takmayın yada adam gibi bilezik alın deyin siz böyle aman ben maddiyatcı degilm esim olsun demedin herrsey zamanında kız almak kolayd egil simdi herkez calısıyo diye siz neden yapılması gerekenleri yaptırmyosunuz borc ödemek nedne yeni evliyken isteyinnn

Canım seni çok iyi anlıyorum,aynı benim kv ve kp hiç fark yok.Dügünü biz yaparız diyorlar düğünden sonra da gelen altınlarla düğün masraflarını karşılama hayali kuruyorlar.Sözüm olalı uzun zaman oldu sözde hiçbir altın takılmadı, nişanı onlar istemediler durumları yokmuş...bana hiçbirşey takmak istemiyor kv o yüzden.Ama şimdi kız tarafı olarak kendi kızına nişan yapıyor canım.Düğünde birşey takacaklarını düşünmüyorum, hiç umrumda değil...Takarlarsa da onu da oğullarına aldırırlar.

bütün kaynanalar aynı mı acaba ya?benimkide bir değişik arkadaş.geçen hafta gittik bunlara takı alcaz dediler almadılar kadın bir çeyrek takayım dedi tamam tak dedim kadın ortadan kayboldu takmadı çeyrek filan.bakalım nişanlım askere gitmeden gelecekler bize 5 bilezik 1 Trabzon burması istemiştim gıcıklığına küpe ve yüzükte aldırcam.birde kadın oğlunu vermeye o kadar meyilli ki alında gidin der gibi sırf görümcemin pislikliklerini rezilliklerini görmiyim diye yapıyor.ama kayınpederim çok iyi allahı var adam ağzıma bakıyor resmen.ev eşyasını da yıkıcam onlara ödeyip dursun kadın.onun cahil kızı gibi değilim ben allaha çok şükür kadında onu çekemiyor zaten.ama Allahtan nişanlım farkında durumun ama erkeklik gururuna yediremiyor tatlı tatlı alıyorum oğlanı eşyaları altınlarıda aldırcam.inceden laf sokup gülerek yaptırcaksın herseyini böylelerine anacım bunlardan bu tarzdan anlıyor

Back