• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Altınını Kime Vermeliyim?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Merhaba kızlar inşallah doğru yere konu açtım :KK25:

Şimdi bu haftasonu bir arkadaşım evleniyor düğünü var.Ben de öğrenciyim kendi bütçemle ancak çeyrek altın alabildim.Buradan bazen okuyorum işte altını düğünde takmak yerine annesine veriyorlar ya da kızın kendisine veriyorlar falan filan...Sizce hangisini yapmam daha iyi ya da uygun olur? Bir de böyle yapılmasının neden ne tam bilmiyorum da? Yani mesela gelinin annesine versem geline-arkadaşıma yaptığı masrafa mı katar? Arkadaşıma versem -özel olarak kendisi borçlarına mı kullanır? Yoksa düğünde mi taksam? Düğünde takarsam da millet takip eder gerçi arkadaşına bak çeyrekle gelmiş diye belki-hani öğrenci olduğumu bilmeyebilirler neticede- ay bilemedim işte....
Sizce ne yapayım?

Merhaba kızlar inşallah doğru yere konu açtım :KK25:

Şimdi bu haftasonu bir arkadaşım evleniyor düğünü var.Ben de öğrenciyim kendi bütçemle ancak çeyrek altın alabildim.Buradan bazen okuyorum işte altını düğünde takmak yerine annesine veriyorlar ya da kızın kendisine veriyorlar falan filan...Sizce hangisini yapmam daha iyi ya da uygun olur? Bir de böyle yapılmasının neden ne tam bilmiyorum da? Yani mesela gelinin annesine versem geline-arkadaşıma yaptığı masrafa mı katar? Arkadaşıma versem -özel olarak kendisi borçlarına mı kullanır? Yoksa düğünde mi taksam? Düğünde takarsam da millet takip eder gerçi arkadaşına bak çeyrekle gelmiş diye belki-hani öğrenci olduğumu bilmeyebilirler neticede- ay bilemedim işte....
Sizce ne yapayım?
Düğün günü arkadaşına takman daha uygun olur,ayrıca arkadaşına bak çeyrekle gelmiş diye kimse birşey demez düğüne katılan akrabaların bir çoğunluğu çeyrek takar.

Çeyrek altın küçümsenecek bir miktarda değil, lise arkadaşlarım düğünümde hiçbir şey takmayıp ev hediyesi almışlardı :/

Back