DüGüN aLiSVeRiSiiiii

Esmerpapatyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
593
591
aarkadaslar burda dügün alisverisinde yasadigimiz komik, ilginc, üzücü anilarimizi paylasalim.

ben mesela kina elbisemi cok begendim ama belki daha güzelini ve daha uygununu bulurum diye baska magazalarada baktim aksama kadar ama bulamadim en güzeli oydu ve aksam gittigimizde 1 tl bile fiyatta indirim yapmamislardi mecbur vermistik istedikleri fiyati

kaynanam 6 bilezik yaptim demisti bende allah razi olsun demistim kuyumcuda set filan alinirken bileziklerin kücük geldigini anladim, hepsi büyütüldüüstüne kaynanam iki bilezik daha aldi

vardir sizinde böyle anilariniz dökülüüüüüüüün

Düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum...
Sizinkileri de pek anlamadim? Uzucu mu? Sevindirici mi? Yoksa komik miydi anlattiklariniz??

Düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum...
Sizinkileri de pek anlamadim? Uzucu mu? Sevindirici mi? Yoksa komik miydi anlattiklariniz??

6 bilezigin 8 e cikmasi sevindiriciydi
magaza sahibinin baska elbisse bulamadigimizi anlayip fiyatta indirim yapmamasi üzücüydü..

komiklerinide aklima geldikce yazarim... biz biraz kalabalik gitmistik degisik bir gündü..

6 bilezigin 8 e cikmasi sevindiriciydi
magaza sahibinin baska elbisse bulamadigimizi anlayip fiyatta indirim yapmamasi üzücüydü..

komiklerinide aklima geldikce yazarim... biz biraz kalabalik gitmistik degisik bir gündü..

Ay ben kalabalik bir yerlere gitmeyi hic sevmiyorum. Her seyi esimle kendim halletmistim valla. Kafam rahatti

benim dügün türkiyede oldugu icin sadece kiyafet ve altin alisverisi yaptik o yüzden pek sorun olmadi kalabalik olmamiz

alisveristen sonra eve geldik yemek yiycez benim hic canim istemedi sofrada süzülüyorum
kaynanam yenge falan hadi kizim yesene diyorlar ben yok sagolun istemiyorum falan diyorum neyse sonra baktim amca bey hizli hizli yemegini yedi ve salona gecti

hadi kizim amcan salona gecti rahat rahat ye yemegini simdi diyorlar önce anlamadim ne alaka diye sonra jeton düstü
eskiden gelinler büyük erkeklerin yaninda yemek yemezlermis ayip sayilirmis benide denemek icin ye hadi ye demisler yoooo dedim ac olsam yerdim niye amcanin salona gecmesini bekleyim, bi bakislari vardi hayallerini suya düsürdüm galiba

bizde beraber hiç çıkmadık onlar ayrı biz ayrı yaptık... düğünde ne takacaklarını bilmiyordum bile ... seti zaten eşimle beraber almıştık, elbisemi birde pijamalarımı ben beğenmiştim onlar sonra gidip almıştı toplu çıkılmasından yana zaten değildim ama en çok üzüldüğüm nokta biz bohaçada koyduğumuz bütün etiketleri tektek söktük ayıptır çünkü anma velakin onların bohçasındaki hepsi etiketliydi niye öyle yaptılar anlamadım "bakın çok paramı verdik" mi demek istediler oysa bizde hep kaliteli ürünler almıştık gerçekten komik ve üzücüydü...

Bizde nişan alışverişine çıktık eltim ve kayınvalidemle.
Önümüze serdiler dantelli şatafatlı seksi iç çamaşırlarını.Bana seç diyorlarlar bende dedim bunlardan kullanamam daha derli toplu birşey yok mu dedim..Onlarda aaaa kızım bu zihaf gecesi için giyeceksin hastahane pijamasımı verelim dediler bende güldüm kayınvalidemde güldü..Sonra aralarından en normalini aldım sağolsun kayınvalidem ben bir şunlara bakıyım diye yanımdan gitti yoksa nanay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…