• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügun 1 hafta kala iptal oldu,boşanma aşamasindayım

Bence onu unutun Çünkü evlenseniz ciddi sorunlar yaşarsınız mutlu olamazsınız Sevgi herşey değil malesef Sahip çıkmıyor beni savunmuyor diyorsunuz. Maddi tazminat gereksiz ve yersiz olmuş

Bu yaz düğünüm olcaktı, benim kararlarımdan dolayi iptal oldu.şoyleki eşimle görucu usülu tanistik ve direk evlilik yolunda ilerledik.bu sürecte herhangi bi sorun olmadi kavga vs.cogu çiftin yaşadığı şeyleri yaşamadik.ben ne altin konusuna girdim ne de başka bir şeye.dügunden once nikahi yaptık.eşim yurtdışında calisiyor aile apartmaninda oturcaktik.annesinin sözunu cok dinleyen birisi ama annesi iyi bi insan benim de sorunum olmadi pek.düğün öncesinde yasanan bi takım sıkıntılardan dolayi yurtdısına gitmek istemedim burda güzel bir isim var orada işsiz kalicaktim ve yasayacagim zorluklar gözümde büyüdü.iptalden sonraki surecte ailesinden helallik istedim kendisiyle de iyi ayrıldım.fakat bana dava açmıslar bosanmayla beraber maddi tazminat.insanlar öfkeyle bunu yapabilirler.ama sonraki süreçte ben bitmesin dedim her ne kadar düğün öncesi bitsin gibi konuşsam da.şu anda da uğraşıyorum ama beni her yerden engelledi.instagraminda kızlarla takiplesiyor.bana çok kızgın yaptıgım şeyden dolayi sevgimden şüphe ediyor.o süreçte hırçındım duvar gibiydim yüzüğu attim kötü davrandim.kendisi cok sahip çıkan sahiplenen birisi değil buyuzden istememiştim cunku ailesinden biri bana laf ederken beni savunmamıştı..sadece korktugumu biraz ertelemek istedigimi söyledim sonrasinda.zaten süreci hep onlar yönetiyodu her seyin tarihine onlar karar verdi.ben tekrar barışmak istiyorum ama etrafimdan kimsenin rızasi yok.ben o sürecte bitsin gibi konustum cunku kendisi buraya gelmez ben de oraya gelmezsem biterdi bunu biliyodum.2 ay oldu ne aradi ne sordu instagraminda baskalariyla konustugunu düşünuyorum.ki gözumle de gördum baska kızların fotosunu beğenmiş.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum aslinda iyi bi insan beni hiç kırmadi kibar nazik birisi.tekrar barisirsam yine eskisi gibi olur mu yoksa en iyisi bitirmek mi bilmiyorum.ama onu seviyorum ve şu an çok canım yanıyor.ağlamaktan helak oldum
Cocuk oyuncagı değil madem evlenmek istiyorsunuz neden ayrıldınız ?
Bitsin istemişsiniz ve bitmiş.
Bundan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmaz.
Siz hayatınıza ve işinize odaklanın.

Cocuk oyuncagı değil madem evlenmek istiyorsunuz neden ayrıldınız ?
Bitsin istemişsiniz ve bitmiş.
Bundan sonra barışsanız bile eskisi gibi olmaz.
Siz hayatınıza ve işinize odaklanın.
Ben o süreçte iyi degildim cevremin cok etkisinde kaldım.aslinda gercekten hic bi sorun yoktu cok iyi anlasıyoduk her sey 3 4 gün icerisinde oldu.nasil oldu beb de anlamadim istememe gibi bir sey yoktu gelinlik provasina bile gitmistim nasi olaylar o hale geldi bilmiyorum.cok pismanim

Ben o süreçte iyi degildim cevremin cok etkisinde kaldım.aslinda gercekten hic bi sorun yoktu cok iyi anlasıyoduk her sey 3 4 gün icerisinde oldu.nasil oldu beb de anlamadim istememe gibi bir sey yoktu gelinlik provasina bile gitmistim nasi olaylar o hale geldi bilmiyorum.cok pismanim
Ayrılmak istemissiniz ayrılmış siniz belkide bitmesi daha iyi olmusta olabilir.

Tazminat neden istiyorlar ne gerekçe göstermişler evlilik aşamasında yaptığı masraflari mi istiyorlar .

Back